Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 évesen miért nem tudok megmaradni egy pasi mellett sem?
Voltam már férjnél vannak gyerekeim.
De nem bírok egy pasi mellett letagadni. A gyerekek apját is nem egyszer csaltam meg. Voltak komolyabb kapcsolataim és sok szex kapcsolatom is.
Nem bírok egy pasi mellett leragadni sokáig.
Mindig azt nézem kivel kellene összejönni dugni. Hiába jó az aktuális partnerrel mindíg másfelé nézegetek és azon fantáziálok milyen lenne mással a szex.
Ugyan olyan anyám volt, mint te. Igen, észrevettem belőle elég sokmindent, és mentális beteg is lettem.
Nincsen azzal baj, hogyha kicsapongó életet élsz, de akkor nem kell gyereket vállalni. Egy gyereknek két szülő kell normális, kiegyensúlyozott élethez, és kihatással lesz az életére az, hogy az anyja ilyen életvitelt folytat.
Hát van ilyen, mindenkinek más a vérmérséklete..
Szerintem sokan vagyunk akik csípik az ilyen kikapós asszonykákat. Hát komoly kapcsolatra meg vagy valami szerencsétlent szoktak befogni az ilyenek, akik észre se veszik ha az asszonykát töltik páran még, vagy olyat aki tudatában van, de elfogadja, vagy gerjed is a ringyóságra.. :)
Igazából ezzel a sztorival semmi baj nem lenne, ha nem lenne benne gyerek meg férj aki ennek az elszenvedője.
Én is elgondolkodnék pszichológuson a helyedben, simán lehet hogy valami gyerekkori trauma miatt van kötődési problémád, vagy esetleg a korai párkapcsolataid állnak a háttérben. Az, ha valaki ennyire nem képes egy ember mellett kitartani szerintem távol áll az egészségestől, hiszem magadnak se teszel jót vele hosszú távon lelkileg. A gyerekeidnek meg pláne.
Érdemes lenne szakemberrel kideríteni hogy mi áll ennek az egésznek a hátterében, mert a gyerekeidet is traumatizalod ezzel, és nekik se lesz könnyű életük ha ez így marad. Legalább miattuk gondolkozz el ezen.
25# (bocs, előre is, off topic) Te amúgy az eredeti Metamorphosisnak úgy vagy a fehér változata, mint az oroszoknak a fehéroroszok? :DD
Vagy kit ismerhetünk személyedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!