Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 36 évesen miért nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 évesen miért nem tudok megmaradni egy pasi mellett sem?

Figyelt kérdés

Voltam már férjnél vannak gyerekeim.

De nem bírok egy pasi mellett letagadni. A gyerekek apját is nem egyszer csaltam meg. Voltak komolyabb kapcsolataim és sok szex kapcsolatom is.

Nem bírok egy pasi mellett leragadni sokáig.

Mindig azt nézem kivel kellene összejönni dugni. Hiába jó az aktuális partnerrel mindíg másfelé nézegetek és azon fantáziálok milyen lenne mással a szex.

2022. márc. 21. 07:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
Hát a választ nem tudom, de én ugyanígy vagyok pasiként.
2022. márc. 21. 13:08
 42/75 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden faszt ki akarsz próbálni.
2022. márc. 21. 13:13
 43/75 anonim ***** válasza:

40# Azért te be is vonzod ezeket, úgy veszem észre :D

Cinikus és negatív pillanataimban néha eszembe jut, vajon hogy nézne ki egy olyan találkozó, ahova eljön az összes aktív gyakoris. Felemelő élmény lenne, vagy újraértelmezve a belpesti aluljárókkal kapcsolatos rossz érzéseimet újfajta mélységek tárulnának fel? Tudni akarom-e egyáltalán kik vannak itt, vagy jobb az anonimitás édes tudatlanságába ringatnom magam?

Update: Nah, közben csináltam maganak "rendes" profilt, hogy immár vállaltan és névvel rontsam itt a levegőt.

2022. márc. 21. 13:17
 44/75 anonim ***** válasza:

#43:

Szerintem egy kész roncsderby lenne. Habár vannak itt normálisabb arcok is. De The Dark Passengerből és StevenUp-ból szerintem olyan 100/1, ha nem kisebb arányban. :D

2022. márc. 21. 13:20
 45/75 anonim ***** válasza:

44# Őket én is bírom.

Az meglehet :D Színes és változatos, látszólag tökéletesen oda nem illő, együttvéve mégis kiváló összképet alkotó elemekkel lenne tele egy ilyen party (mint mondjuk a Szimpla kert dekorációs kellékei. Valamiért mostanában ez az asszocáció ugrik be)

2022. márc. 21. 13:34
 46/75 anonim ***** válasza:
Vagy egy fáklyás szolidaritási felvonulás az inceleknek.😂
2022. márc. 21. 13:37
 47/75 anonim ***** válasza:

Hát kedves Metamorphosis egy ideje figyelem a hozzászólásaidat, mivel látatlanban is megkedveltelek, de azt nem gondoltam volna eddig, hogy egy ilyen roncs vagy. Már bocsánat a kifejezésért. Most leromboltad a imidzsedet bennem...

Na jól eltértünk a kérdés témájától... Nyiss egy új 'kérdést' ahol ezt kibeszélhetjük. :)

2022. márc. 21. 13:42
 48/75 anonim ***** válasza:

47# Hát ez a komment olyan volt, mint - ha szabad ezzel az orvosi kifejezéssel élnem, - egy ejakuláció praecox, vagy mint ha előjáték közben, amikor már jól felhúztad a párod, azt mondanád, hogy "drágám amúgy ki kéne teregetni", vagy.

Belengetted Metának a hurrá de jó fej vagy kártyát, majd egy sorral lejjebb el is oltod a szalmalángot. Ehhh :(

2022. márc. 21. 13:47
 49/75 anonim ***** válasza:

47:

Hát ez van. Nem roncs vagyok, hanem egy rossz időszaknak vagyok a közepén-végén. Az emberek nem egy egysíkú tengely alapján mozognak. Problémáim nekem is vannak, egyedül beszélni nem szeretek róluk. A tegnap egy nagy szétcsúszás volt. De ma már teszem a dolgom újra, ahogyan eddig. Senkitől nem lehet elvárható, hogy 100%-ot nyújtson minden pillanatban, pedig tőlem ennél is több az elvárás. És most ha megbocsátasz, tovább igyekszem ennek megfelelni. :)

2022. márc. 21. 13:49
 50/75 StevenUp ***** válasza:
Akkor miért nem szervezzük meg? Csak van olyan kerület ahol van kerthelyiség és mentőállomás is közel
2022. márc. 21. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!