Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 36 évesen miért nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 évesen miért nem tudok megmaradni egy pasi mellett sem?

Figyelt kérdés

Voltam már férjnél vannak gyerekeim.

De nem bírok egy pasi mellett letagadni. A gyerekek apját is nem egyszer csaltam meg. Voltak komolyabb kapcsolataim és sok szex kapcsolatom is.

Nem bírok egy pasi mellett leragadni sokáig.

Mindig azt nézem kivel kellene összejönni dugni. Hiába jó az aktuális partnerrel mindíg másfelé nézegetek és azon fantáziálok milyen lenne mással a szex.

2022. márc. 21. 07:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
47%
Mert lehet, hogy régebben hozott a gólya, fejben tini vagy még.
2022. márc. 21. 08:15
 12/75 anonim ***** válasza:
3%
Hát ja, a szex az átok is lehet, ha túl nagy a libídó. Az a baj, hogy a rengeteg kúrástól nem vagy boldogabb. Ha boldogabb lennél, akkor talán még elmenne a dolog, de sajnos nem ez a helyzet. Sajnállak, valami libídócsökkentő kellene, talán azzal nem akarnál annyit dugni és akkor boldogabb is lehetnél.
2022. márc. 21. 08:15
 13/75 anonim ***** válasza:
59%
Mert egy faszimádó kis cafka vagy. Imádom az ilyeneket! 😄
2022. márc. 21. 08:33
 14/75 anonim ***** válasza:
59%

Vannak ilyen nők. Több is mint gondolnátok.

Attól hogy elmúlt 30-40 és családja meg férje gyerekei stb vannak attól mág ugyanolyan qurva marad mint azelőtt volt.

Ennyike.

Egyébként meg örülök, mert vannak ilyen házas nők akiket dugni lehet.

Csak a férjet sajnálom kicsit, hogy hazugságban kell élnie.

2022. márc. 21. 09:07
 15/75 anonim ***** válasza:
54%

14# És még azt mondják, hogy a férfiak megbízhatatlanok gyerekvállalás szempontjából. Na meg a nagy büdös francokat! Én is rengeteg ilyen nőt látok, aki egy ideig eljátssza a családosdit, közben meg fűvel fával, megkeserítve a férj életét, mindenféle hülye női izére fogva, hogy neki joga van, meg a női energiák meg a f.szom.

Jó, oké, elfogadom. Tényleg semmi közöm hozzá, de az ilyen ne szüljön inkább

2022. márc. 21. 09:10
 16/75 anonim ***** válasza:
5%
Mert pasikkal jössz össze. Egy férfitől talán megkaphatnád ami kell, de akik akadnak nem elégítenek ki. Találd meg maszturbálással a kielégülésed titkát, és utána boldog lehetsz bárkivel aki tényleg figyel rád!
2022. márc. 21. 09:10
 17/75 anonim ***** válasza:
53%
16# Jó próbálkozás, de mégse. Ezeknek pont a változatosság kell, a ri.nckodás megélése. Hidd el, lenne törődés. Csak nem bírnak a vérükkel.
2022. márc. 21. 09:12
 18/75 anonim ***** válasza:
69%

#16 vagyok

Most egy hasonló helyzetben lévő barátnőm van. És noha már nem vagyok csődör, imád velem lenni. De régebben faszról-faszra szálldogált Ő is!

F/60+

2022. márc. 21. 09:16
 19/75 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező: én meg hiába keresek ilyen szeretőt a környékemen. Nem futok vele össze. De mi is a kérdés? Neked nem kell fix pasi, de mégis megmaradnél egynél? Miért nem 6 fix szeretőd van?
2022. márc. 21. 09:31
 20/75 anonim ***** válasza:
73%
Én csak azt nem értem tényleg, hogy az ilyen miért vállal családot. Tudod milyen szar a gyereknek anya nélkül? Felnőni egy fél családban?
2022. márc. 21. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!