Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 évesen miért nem tudok megmaradni egy pasi mellett sem?
Voltam már férjnél vannak gyerekeim.
De nem bírok egy pasi mellett letagadni. A gyerekek apját is nem egyszer csaltam meg. Voltak komolyabb kapcsolataim és sok szex kapcsolatom is.
Nem bírok egy pasi mellett leragadni sokáig.
Mindig azt nézem kivel kellene összejönni dugni. Hiába jó az aktuális partnerrel mindíg másfelé nézegetek és azon fantáziálok milyen lenne mással a szex.
32# R.I.P minőségi alvás. Szívjunk érte el egy békecigit egy perc néma csendben..
Mit csinálsz te 40 órán keresztül? Csernobilban önkénteskedsz? (mostanában ott voltak köztudottan erős túlórák)
Az lesz, szerintem lemegyek és négyet is akár...
Tulajdonképpen nem. Az alapvető problémám az, hogy pajzsmirigyes vagyok és a túlzott stressz nagyon meg tud borítani ezzel kapcsolatban is, így ilyenkor depressziós tüneteket produkálok - már a kellő mértékűn túl is. Alapvetően elég célorientált és visszafogott ember vagyok az érzelmeket tekintve, de ezekben az időszakokban valahogy átbillen a mérleg nyelve és ma például már dolgozni sem tudtam bemenni, meg órára sem fogok. Mondjuk ehhez hozzájárul az is, hogy heti 6 napot tolok kb bontásban és most speciel szombaton is volt 12...
Kb minden napom ezzel telik - munka műszak előtt, egyetem, munka műszak után (mivel ezt lehet bontásban csinálni). És mivel home office-os a munkám, ezért vagyok itt egy csomót, mert annyira azért nem élvezem a dolgot és így jobban telik az idő.
Néha viszont kitörnek az érzelmek, a fájdalom, ami bennem is van, mint mindenki másban, viszont nem tud felszínre törni a sok elnyomás miatt, így ha kijön, általában egy pánikroham a jussom és utána egy funkció nélkül eltöltött teljes nap sokkban. Ilyenkor előjön minden búbánat, amit addig felszín alatt tudok tartani és robban...
Hát ennyit erről. Majd valamikor én is visszatérek a régi stílusomhoz, csak az nem a mai nap lesz vélhetően.
34# Mintha csak rólam írtad volna.
Hát igen, így jár az ember, amikor a démonait elfojtja...
Hát tudod, ez jár annak, aki egyfelől informális vezető szerepre van kényszerítve, amivel viaskodik folyton, aki másfelől egyszerre égeti a két végén a gyertyát; dolgozik, tanul is, meg sportol, ahelyett hogy 8 évig végezne egy 3 éves alapszakot és eldöglene otthon 30 éves koráig.
Na mindegy. A pszichoszomatikus tünetek abban nyilvánulnak meg, hogy folyton rémálmaim vannak, főleg utolsó exemmel kapcsolatban, így emiatt is kb nehezített pálya az alvás, nem tudok ételre ránézni és sokszor hányok. 2 hónap alatt kb ha a tömegem vagy 20%-át elvesztettem rövid idő alatt. És kiújult a pajzsmirigy. Illetve sűrűbbek a pánikrohamok.
A Gyakori afféle figyelemelterelés ebből a szempontból, hogy ne kattogjak ezeken. Nem is szeretek ezekről beszélni igazából... Sosem vezetett még jóra, ha ezeket nem fojtottam el. Mondjuk most is a mélypont az egyetlen oka, hogy egyáltalán pár sorban ezeket rögzítem ide.
A gyakori erre a legjobb. Terápia
Csúnya szóval
Hát látod.😂
Bár kicsit túl komolyan veszik ezt a viharzási szakaszt, ami a z itteni csoportalakulásban történik, mióta új tagként idejöttem. Nem mellesleg semmi kapcsolódásuk nincsen ehhez a témához. Engem is kb csak emiatt nem sikerült komolyabban kiborítani eddig - a tegnapig.
De nagyon aggasztó dolgok voltak már itt a 2 hónapom alatt; skizo rajongó 3x, konteók, ezek a fanatikus gyűlölködők… Egy roncsderby ez az oldal, tényleg…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!