Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le lehet élni az életet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet élni az életet agglegényként? Léteznek emberek akik sose szexelnek?

Figyelt kérdés

Ugyan még nem vagyok idős, a 20-as éveimben járok, de még nagyon nem jutottam semmire nők terén, nem hogy lefeküdjek velük. Ez ha így marad akkor sivár életem lesz?

Valamint van aki szex nélkül éli az életét? Nem él semmilyen szexuális életet?

2022. márc. 19. 00:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Élni lehet, csak kérdés, hogy lelki épségben lehet e így élni. Nekem nem megy.
2022. márc. 19. 00:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem a 20-as éveimben sokáig úgy tűnt, hogy ez lesz a sorsom. én el tudtam volna fogadni, a masztiban is elég sok örömömet leltem. de sokkal jobb, hogy végül nem így lett.
2022. márc. 19. 01:12
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Vagy agsszuzkent, vagy sehogy, ha egyszer megérzi a farkad a jó meleg, szűk, nedves puncit, hogy milyen...mindig csak az lesz a jó neki, mindig csak oda akar visszakerulni...és a vágy soha nem fog békén hagyni. Mint Gollam és a gyűrű esete.
2022. márc. 19. 01:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Te a fogalmakkal sem vagy tisztában.

Az agglegény nem azt jelenti, hogy lúzer, incel, hanem azt, hogy nem nősült meg.

Én 40 múltam, agglegény vagyok, és leszek is halálomig, de van nőm.

2022. márc. 19. 02:31
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
4-es: Sűrűn váltogatod a nőidet vagy hűséges típus vagy?
2022. márc. 19. 04:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy embert , már nyugdijas de mindíg egyedül élt.
2022. márc. 19. 07:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy agglegény rokonom, volt szép háza, kertje. A fürdőszobában nem volt semmi. Még víz a sem volt bevezetve. Sok pénze volt. Kérdezték tőle, miért nem csinálja már meg a fürdőszobát? Azt válaszolta, hogy rögtön beköltözne hozzá egy "menyecske", ő pedig egyedül szeret élni. Óriási fazon volt.
2022. márc. 19. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne élni. Én se szexeltem 32 évesen. Sportolni kell, az lefáraszt, meg néha egy kis poresz, gaming, vagy ami leköt.
2022. márc. 19. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!