Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Agglegényként milyen támogatás...

Agglegényként milyen támogatást kaphatok?

Figyelt kérdés

A családosoknak rengeteg kedvezmény jár:

- csók

- adókdvezmény

- több szabadnap az évre

- stb.

Kérdem én hogy aki egyedülél az mit kaphat? Semmit? Ez miféle demokrácia vagy miféle diszkrimináció ez?

2018. febr. 18. 13:22
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
88%
Élvezheted a 15%os SZJÁ-t.
2018. febr. 18. 13:24
 2/36 anonim ***** válasza:
96%
Minek neked akkor támogatás? Mondom ezt úgy, hogy én is egyedül rohadok meg. De pont nem érdekel, mert nincs szükségem semmilyen támogatásra. Legalábbis egyelőre...
2018. febr. 18. 13:24
 3/36 anonim ***** válasza:
65%

Igen, több szabadnap jár, de gondolom te nem is vagy otthon kb kéthetente egy hetet a beteg gyerekeddel, és nem kell retteged a munkád miatt.

Mondom ezt egy gyerekesként, rugalmas munkaidővel.

2018. febr. 18. 13:26
 4/36 anonim ***** válasza:
73%
Miért kellene téged támogatni? Azt csinálsz, amit akarsz, mindenedet magadra költheted, neked van a legjobb sorod.
2018. febr. 18. 13:28
 5/36 A jó édes ***** válasza:
82%

Azzal támogat a rendszer, hogy nem kell lurkókról gondoskodnod. Az a sok kedvezmény nem éppen puszira jár, hanem azt ismeri el az állam, hogy a XXI. század jelentős módon megnehezíti annak a dolgát, aki embergyermeket akar felnevelni.

Neked minden jogod megvan arra, hogy ennek a tehernek a súlyosságát elvitasd - alig várom, hogy bebizonyítsd, hogy az agglegény élet nehézségei egy 3 gyerekes családfői szereppel élnek fel. Például ki kell találni hova mégy kocsmázni a haverokkal vagy hogy mit nem veszel Bálint napra a kedvesednek, esetleg hogy hova nem fogod járatni a gyerekedet iskolába. Ezek valóban vészterhes problémák.

2018. febr. 18. 13:34
 6/36 A kérdező kommentje:

Oké, máshogy hasonlítom. Legyen most a gyerek az autó. Gyerek = autó. Autóra is költeni kell, tehát szerintem jogos a hasonlat.

Akkor most akinek van autója az miért nem kap plusz adókedvezményeket? Tegyük fel kapna, akinek meg nincs autója az semmit se kapna. Hol itt a logika?

2018. febr. 18. 13:35
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen kapod a trollmankot.
2018. febr. 18. 13:35
 8/36 anonim ***** válasza:
87%
Az autó egy környezetszennyező jószág, ami csak neked hoz hasznot, a gyerek pedig a jövő záloga. Nem lehet egy lapon említeni a kettőt.
2018. febr. 18. 13:37
 9/36 A kérdező kommentje:
És ha én pl. az autómmal fákat ültetek, akkor mi? A gyerekből meg bűnöző lesz?
2018. febr. 18. 13:39
 10/36 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, ha ilyen alapvető dolgot el kell magyarázni, akkor nem kicsit hülye vagy.

Bár én inkább arra gyanakszom, hogy tudod te mi a helyzet, csak kedved szottyant egy kis trollkodáshoz.

2018. febr. 18. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!