Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Agglegényként milyen támogatás...

Agglegényként milyen támogatást kaphatok?

Figyelt kérdés

A családosoknak rengeteg kedvezmény jár:

- csók

- adókdvezmény

- több szabadnap az évre

- stb.

Kérdem én hogy aki egyedülél az mit kaphat? Semmit? Ez miféle demokrácia vagy miféle diszkrimináció ez?

2018. febr. 18. 13:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Látom, utolsó, megint nem sikerült értelmezni a szöveget.:-)
2018. febr. 18. 15:42
 32/36 anonim ***** válasza:
31 Szerinted akarom értelmezni? Nem! Szerintem egy szaporodnivágyó egészséges, diplomát végigküzdött ember vagy a sok közül, aki fizikai munkát képtelen végezniMindig fel kell tenni a kérdést mielőtt belefogsz valamibe, hogy te alkalmaznád e magadat, ha egy cég lennél. Ha a nem jön ki, akkor tanulj egy szakmát...de a hiedelemmel ellentétben, ott sem viszi a hülye semmire.
2018. febr. 18. 16:36
 33/36 anonim ***** válasza:

Olyan unalmas vagy az állandó nyivákolásaiddal, hogy le sem lehet írni! :D

Egy egyedülállót milyen hátrányok érnek a gyerekesekkel szemben?

Egy egyedülálló és gyerektelen.

2018. febr. 18. 18:50
 34/36 anonim ***** válasza:

Ja, ha nem is akarod értelmezni, úgy tényleg nem fog menni.:D

"Szerintem egy szaporodnivágyó egészséges, diplomát végigküzdött ember vagy a sok közül, aki fizikai munkát képtelen végezni"

Nem kellett "küzdenem" a diplomámért, elég könnyen elvégeztem az ország egyik legjobb egyetemét, és végeztem fizikai munkát, egyetem alatt. Bármelyik, általad felsorolt szakmát könnyedén meg tudom tanulni és képes lennék végezni, míg ez fordítva nem igaz. Erről ennyit.

2018. febr. 18. 19:19
 35/36 anonim ***** válasza:
akinek van gyereke, sokszor van autója is
2018. febr. 18. 20:56
 36/36 anonim ***** válasza:
Érd be a rizsacsökkentéssel.
2018. febr. 19. 03:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!