Agglegényként milyen támogatást kaphatok?
A családosoknak rengeteg kedvezmény jár:
- csók
- adókdvezmény
- több szabadnap az évre
- stb.
Kérdem én hogy aki egyedülél az mit kaphat? Semmit? Ez miféle demokrácia vagy miféle diszkrimináció ez?
,,XXI. század jelentős módon megnehezíti annak a dolgát, aki embergyermeket akar felnevelni. "
Jajj ki ne talaljuk mar,hogy olyan nehez felnevelni egy gyereket a 21. szazadban! Afriaban nehez. OK. Indiaban nehez, OK. De itt,ahol van aram,viz,korlatlan elelem?! Ennek ellenere megis Afrikaban szuletik csaladonkent 6 gyerek,es nem Europaban. Mert neked nehez lemondani az evenkenti uj iphone-rol.Ez itt a problema. Az allam pedig meg tamogat is,hogy ne menjen el tole a kedved,vagyis kapsz kamu kedvezmenyeket,hogy gyereked is legyen,es az ajfone is jarjon alanyi jogon,csak azert mert megtermekenyitettel valakit.Mindezt az "agglegenyek" adojabol!!
Mas: Egy auto pedig legalabb akkora felelosseg,es koltseg mint egy emberallat. Megkockaztatom,hogy en a sajatomra tobbet koltottem mint egy borsodi római csalad a 6 kölykére.
Annyit kapsz majdnem mint 2 gyerekre. Magyarán semmit. 3 gyerektől felfele nyomnak agyon pénzzel.
Plussz szabadság egyik szülőnek jár évente 3 nap.
Adókedvezmény egyik szülőnek, de elenyésző
Ha volt már ingatlanod a neveden és nem akartál építeni se szocpolt nem kaptál és csokot sem fogsz kapni.
2 gyerek után én súlyos ezreket fizettem a könyvekre, plussz az étkeztetésre is tetemes összeget, de megérte, mert akartuk őket, és nem érzem úgy, hogy állambácsi csináltatott velem gyereket magának pénzért...
Nem fizet több adót a gyerektelen, ez qrva nagy tévedés. Pont ugyanazok az adózási szabályok vonatkoznak rá. Aki gyereket nevel, annak a plusz költségei EGY RÉSZÉNEK fedezésére az állam elengedi az adóbefizetés meghatározott részét.
Egyébként akinek nem tetszik, hogy a plusz társadalmi feladatot vállaló (vagyis gyereket nevelő) polgár kap némi támogatást ehhez az államtól, az menjen ki bármelyik nyugat-európai államba és visítson ott, hogy miféle demokrácia ez.:D Az autóvásárlás és -fenntartás NEM társadalmi érdek és feladat.
"Az intelligens ember előbb anyagi hátteret biztosít és aztán vállal gyereket de ehhez semmmilyen támogatást nem kap."
De. Adókedvezményt, családi pótlékot, plusz szabadságnapot, és mellesleg a csokot is felveheti bármikor.:-) Gyedről, csedről, gyesről nem beszélve, amit munka mellett is megkap bizonyos korig. Nem folytatom, mert a végén még agyvérzést kapsz a prolikra jellemző irigységtől.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!