Újraigényelhetem az 1 éves TB támogatást, ha igen, hogyan?
Jelenleg munkanélküli vagyok (nem vagyok bejelentkezve a munkaügyre).
Tavaly letettem egy szakmát sajnos azon belül nem sikerült elhelyezkednem, ekkor jött az ötlet, hogy bejelentkezek a munkaügyre majd TB támogatást igénylek, ez sikerült is.
Rá nem sokra pedig jelentkeztem egy iskolába hegesztést tanulni (Ez esti tagozat). Jelenleg semmi jövedelmem azon kívül amit "ösztöndíj, vagy mi" néven kapok. Adtam már be önéletrajzokat millió helyre, de sehonnan nem hívtak.
Kérdem én, hogy akkor újra igényelhetném a TB-t? Az a havi 6900 Ft jobb helyre is mehetne...
Köszönöm a válaszokat.
Ha nem jársz jelenleg nappali tagozatos képzésre,akkor regelhetsz a munkanélkülibe,és beadhatod a tb támogatási kérelmet.
akár többször is egymás után,ez nincs megszabva.
Igen,megadhatják.
Én is igényeltem 2szer egymás után,ott azt mondták,hogy erre nincs korlát,annyiszor adod be,ahányszor akarod,mindig elbírálják.
Utolsó.
Önnek megadták másodjára is?
Örülnék neki ha sikerülne.
Vab tető a fejünk felett. Autónk éppen van, de az szükségből nem hobbiból. Az egy főre jutó jövedelem meg mikor hogy jön ki attól függ milyen épp a szüleim keresete..
Nem élünk fényűző életet, nyaralónk nincs sőt nyaralásról is csak álmodik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!