Hogy kaphatott a Momentum 18 239 762 forint támogatást? Volt aki 2 forintot adott, vagy mi?
Orbán: valamennyi pénzt beszedünk, mert olyan kedvünk van, nem mondjuk meg mennyit és miért, nem mondjuk meg mit csinálunk vele, de itt egy kisvasút, Mészáros Lőrinc új villája, meg egy évtizedekre titkosított üzlet Putyinnal.
Jobboldaliak: helyes, helyes
Momentum: pontosan 18 239 762 forint támogatást gyűjtöttünk össz...
Jobboldaliak: HÉHÉHÉHÉHÉÉÉÉÉ TI SZEMETEK HONNAN A 2 FORINT? HE? HOGY MERITEK? TI SOROSMIGRÁNS ZSIDÓK!!!
Egyébként meg utalni lehet akár 2-re végződő összeget is.
bocsánat, már kérdezni sem lehet? A momentum pont azt szerette volna, hogy lehessen vitázni, kérdezni, ti se vagytok jobbak, mint a fidesz, ha ilyen beszólások jönnek
én nem vagyok jobboldali, és csak érdekességképpen kérdeztem, teljesen nyilvánvaló, hogy lehet 2 forintot utalni, és az is, hogy azért tették ki a pontos 2 forintos összeget, hogy mutassák arogáns módon, hogy nesztek, mi ennyire átláthatóak vagyunk, hogy még 2 forinttal is elszámolunk több milliót, miközben a százezres nagyságú fizetésnél is kötelezően kerekítenek
"De miért kell 2 forintra kiírni, ez elég arogáns."
Szerintem a pontos elszámolás sokmindennek az alapja. Írom ezt úgy, hogy nem vagyok oda a Momentumért. De ha ez a legtöbb, amibe bele tudsz kötni, akkor elég szomorú lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!