Hogy kaphatott a Momentum 18 239 762 forint támogatást? Volt aki 2 forintot adott, vagy mi?
"ezen ne idegeskedj, viditson fel inkább az, hogy űrállomás, és üveghid épül csekély 6 milliárd forintbol"
Az nem számít, mert azok Nemzethyek lesznek, nem olyan "arogánsak", mint ezek a gonosz lipsik.
"én nem vagyok jobboldali, és csak érdekességképpen kérdeztem, teljesen nyilvánvaló, hogy lehet 2 forintot utalni, és az is, hogy azért tették ki a pontos 2 forintos összeget, hogy mutassák arogáns módon, hogy nesztek, mi ennyire átláthatóak vagyunk, hogy még 2 forinttal is elszámolunk több milliót, miközben a százezres nagyságú fizetésnél is kötelezően kerekítenek"
Istenem, ennek az országnak már tényleg kampec...
Ha hülyeséget mondtál, akkor be is lehet ismerni. Nem kell hirtelen kitalálni valami ad hoc racionalizálást. És főleg nem az interneten, ami örökre megőrzi a szavaidat.
"Tényleg elképzelésem sincsen hogy lehet 2 forintra végződő összeg"
->
"teljesen nyilvánvaló, hogy lehet 2 forintot utalni"
Hogy a fenébe ne lehetne már 2 forintot átutalni? Csak készpénzben nem létezik, de amúgy banki átutalásnál lehet akár 1 forintot is utalni. Gondolod, hogy mindenki kerek összeget utal? Már miért ne utalhatnék 2347 forintot? Streemereknél is látni olyan donate-eteket, amik nem kerek összegek.
És mi a baj azzal, hogy forintra pontosan elszámoltak? Nem így a korrekt?
"Az jutott még eszembe, hogy akár külföldön dolgozó magyar is támogathatta őket"
Na ugye! Csak kiderült, hogy a Momentum lipsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!