Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Agglegényként milyen támogatás...

Agglegényként milyen támogatást kaphatok?

Figyelt kérdés

A családosoknak rengeteg kedvezmény jár:

- csók

- adókdvezmény

- több szabadnap az évre

- stb.

Kérdem én hogy aki egyedülél az mit kaphat? Semmit? Ez miféle demokrácia vagy miféle diszkrimináció ez?

2018. febr. 18. 13:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem sokan ezt nem veszik számításba, hogy a gyermeket vállalók gyermekeinek közül nagyobb rész lécel le, mint aki ebben az országban marad. A fiatal generáció már nem fogja benyelni a fideszt és az illiberális autokráciát:

[link]

2018. febr. 18. 14:14
 22/36 anonim ***** válasza:

"és mellesleg a csokot is felveheti bármikor."

Vedd fel ha vagytok ketten minimálbéres lúzerek albérletben tengődve, és rágyűrsz erre a "vagyonra" 3 gyereket, kiváncsi vagyok mire méssz?!

Tudomásul kéne már venni, hogy a gyermekvállalás egy felelősségteljes dolog, és nem megélhetés biztosítása. Egy beltenyészetet leszaporítottak már szocpoll, gyes, családi miatt. Nem hiányzik újabb hullám.

2018. febr. 18. 14:14
 23/36 anonim ***** válasza:

"Vedd fel ha vagytok ketten minimálbéres lúzerek albérletben tengődve, és rágyűrsz erre a "vagyonra" 3 gyereket, kiváncsi vagyok mire méssz?! "

Elolvastad, mire írtam, te idióta?

2018. febr. 18. 14:16
 24/36 anonim ***** válasza:
50%
Már megint itt siránkozol te szerencsétlen kérdező. Olyan szerencsétlen vagy hogy még egy párkapcsolatot se tudsz összehozni hogy gyereked legyen. Már egy mondatodból rádismerni. Itt sírsz hetente egyszer legalább hogy egyedülállóként nem kapsz családi kedvezményt. Közbe a csok-ot is csóknak hívod. Nem csoda hogy egyedülálló vagy ha azt se tudod mi a kettő között a különbség.
2018. febr. 18. 14:23
 25/36 anonim ***** válasza:
5%
Nem kapsz semmit, viszont adód egy részéből támogatod a családokat.
2018. febr. 18. 14:26
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

Jár neked egy ököl, ha követelőzöl.

Két lehetőséged van, pitizel, vagy össze lopod ami kell.

Nekem ne adjon semmi támogatást, de nem is engedem, hogy elvegyen az állam.

2018. febr. 18. 14:37
 27/36 anonim ***** válasza:
5%

"Nem kapsz semmit, viszont adód egy részéből támogatod a családokat."

Mármint az Orbáné, és a hozzá közeli családokat.

2018. febr. 18. 14:45
 28/36 anonim ***** válasza:
96%
Nem azt hiszem tudom hogy te sírsz itt hetente kb. Ugyan azért sírsz folyton. Azt hiszed nem lehet rádismerni akár kérdezőként akár válaszadóként? Ez már olyan szánalmas. Jajj egyedülállóként miért nem kapok családi adót ? Mi ez az igazságtalanság? Még családi pótlék sincs. Jaj csokot se kapok . Jaj, jaj szerencsétlen szingli vagyok akit kizsákmányol a társadalom
2018. febr. 18. 14:48
 29/36 anonim ***** válasza:

"Szerintem sokan ezt nem veszik számításba, hogy a gyermeket vállalók gyermekeinek közül nagyobb rész lécel le, mint aki ebben az országban marad."

Ez eddig a legaljasabb és undorítóbb "érv" a családtámogatási rendszer ellen, de tulképp egyáltalán nem vagyok meglepve. Ha normálisan kereső, diplomás szülők veszik igénybe, akkor "minek támogatjuk a gazdagokat", ha kevésbé tehetősek, akkor "csak a segílyé' potyogtatnak a paraziták". Ja és persze mindenki, akinek gyereke van, az a Fidesz által aprópénzért megvett, agymosott szavazó - kivéve, ha másra szavaz, akkor rendes, derék ember.:D Uncsi, találjatok már ki valami újat.

Amúgy ha - állítólag - mindenki külföldre megy, zárjuk be az összes középiskolát és egyetemet, ne költsünk ilyen úri huncutságokra fölöslegesen. Ugyan a 8 elemis biodroidokból álló országnak semmilyen esélye nincs, minden szempontból lerohad, de legalább mindenki itthon marad. Gondolom, ezzel teljes mértékben egyetértesz, logikusan ugyanis ez következik az érvelésedből.:-)

2018. febr. 18. 15:25
 30/36 anonim ***** válasza:
"zárjuk be az összes középiskolát és egyetemet," Jó ötlet, úgyis az orvosi egyetemek, és a BM örvend elismerésnek. Nincs annak értelme, hogy nyolc évig bukdácsolsz egy közgazdaságin harmatgyengén, utánna meg csodálkozol, hogy nincs kinyalva a segged. Menj el kőművesnek, villanyszerelőnek, asztalosnak. Ja, hogy az is igényel affinitást, rátermettséget, kitartást?
2018. febr. 18. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!