Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma láttam 1 lányt az alkalmass...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma láttam 1 lányt az alkalmassági vizsgálaton és olyan dolog járt a fejemben ami eddig nem ez normális? Többi lent !!

Figyelt kérdés

A lány ült a székben és ahogy végig néztem rajta ,nagyon vonzónak találtam és ami eddig nem izgatott most ő miatta nagyon akartam

volt rajta 1 fehér cipő és látszott a bokája belőle és a zoknia ami szürke sport márkájú zokni volt a lába kb 35-36 lehetett de olyan vonzóvolt ,hogy azon fantáziáltam ,hogy le veszem róla a cipőt és a kis csinos lábára rá verem de úgy ,hogy még a zokni rajta

Ez mi ?

Észre vettem ,hogy tetszenek a kicsi vonzó női lábak de kinek nem ?

eddig még sose izgatott ,hogy verjem rá miközben zokni van rajta

F29

2022. márc. 18. 12:50
1 2
 11/11 anonim válasza:

Amelyik lány meg azt hazudja hogy neki nincs lábszaga, az nem ismeri saját testét, következésképpen azt se venné észre ha gombás lenne a lábujja...

Tessék, aki túl okos, az olvassa el a cikket: Feromonok, nemi vonzalom.

[link]

2022. máj. 9. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!