Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma láttam 1 lányt az alkalmassági vizsgálaton és olyan dolog járt a fejemben ami eddig nem ez normális? Többi lent !!
A lány ült a székben és ahogy végig néztem rajta ,nagyon vonzónak találtam és ami eddig nem izgatott most ő miatta nagyon akartam
volt rajta 1 fehér cipő és látszott a bokája belőle és a zoknia ami szürke sport márkájú zokni volt a lába kb 35-36 lehetett de olyan vonzóvolt ,hogy azon fantáziáltam ,hogy le veszem róla a cipőt és a kis csinos lábára rá verem de úgy ,hogy még a zokni rajta
Ez mi ?
Észre vettem ,hogy tetszenek a kicsi vonzó női lábak de kinek nem ?
eddig még sose izgatott ,hogy verjem rá miközben zokni van rajta
F29
Tudom De ő nagyon ápoltnak tűnt nem hiszem ,hogy büdös lett volna neki
Amúgy fúúúúúúúújjjjjjjjjjjj büdös láb undorító
Nem is büdös a lábam. Kb semmi szaga nincs, max ha beszimatolnék a lábujjaim közé:)
Sőt, férfi létére a férjemé sem az, egész napos zárt cipő hordás után sem.
Nekem még nylon harisnyában sem, bár az tiszta műszál, más kategória.
Akinek zokniban büdös a lába, az forduljon orvoshoz. Nem az a normális, ne haragudj.
6-os, jó nagy hülyeséget írtál!
Minden embernek van lábszaga 12 órás cipőhordás után. Aki nem zzad, annak bőrbetegsége van, az izzadság VÉD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!