Egyetemre (Károli Gáspár) felvételizek tanár szakra, és május elején még mindig nem kaptam meg a levelem az alkalmassági vizsgával kapcsolatban. Ez normális? Ez egyáltalán a dolog menete? Csak mert most jelentkezek először és nincs kit megkérdeznem.
Az e-felvételin van egy ilyen lehetőség, hogy látod az adott szakra jelentkezés mellett az ott számított pontokat, és én a bejelölt tanár szakjaim mellett nulla pontot kaptam eddig, ez az alkalmassági miatt van?
Előre is köszi a válaszokat, mert már kezdek nagyon idegbajos lenni és bárminek örülnék
"Felvételi pályaalkalmassági vizsgálat időpontja: 2019. június 5-7. és 2019. június 12-13."
felvi.hu
kérdező vagyok
az időpontotokat én is megtaláltam, de az a baj, hogy mindenkinek egyéni időpontot adnak és elméletileg egy csekket is kellene küldeniük/kapnom hogy kifizethessem a vizsgadíjat (4000 ft) - a Károli honlapja pedig elég minimalistán bánik az információkkal és sok minden a honlapjukon elavult is, e-mailt még február elején próbáltam küldeni nekik egy korábbi kérdésemmel kapcsolatban, de nem válaszoltak
Ezért lenne jó találni valakit, aki ugyanide jelentkezik, vagy jelentkezett korábbi években és meg tudná osztani a saját személyes tapasztalatait
Én is idegeskedtem,mert nem küldték, de végül én sem hívtam fel senkit.
Türelmesen vártam. Aztán kb. Az alkalmassági hetén jött a levél postán. És még volt időm befizetni is.
Nyugi jönni fog az!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!