Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális pszichiáter Budapeste...

Normális pszichiáter Budapesten, aki, ha jól vagyok, a rám ragasztott, igazságtalan F2000-es diagnózis dacára ad igazolást jogosítványhosszabbításhoz?

Figyelt kérdés

2020. aug. 22. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Normális nincs.
2020. aug. 22. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Mi az? Paranoid skizofrénia? Szerintem nem lesz egy sem, aki meri vállalni a felelősséget, mert ha valamit okozol, őket csukják le.
2020. aug. 22. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült összeszedned ezt a diagnózist?
2020. aug. 22. 16:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Hármaska: Az aljas szüleimnek köszönhetően, akik az őrületig szekáltak, aztán bezárattak a diliházba. Az egyik alkoholista, a másik egy agresszív állat.
2020. aug. 23. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Bővebben?
2020. aug. 24. 00:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Ötöske: Ez nem traccsparti vagy fórum! A gyors információszerzés végett vagyok itt. Ne faggass, válaszolj!
2020. aug. 24. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Visszamenőlegesen nem tudják megállapítani, hogy akkor voltak-e tüneteid. Csak az aktuális állapotodból tudnak kiindulni. Tudnivaló, hogy a skizofrénia bármikor visszatérhet.

Viszont ez a diagnózis még nem zárja ki, hogy jogosítványod legyen.

[link]

[link]

2020. aug. 24. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!