Normális pszichiáter Budapesten, aki, ha jól vagyok, a rám ragasztott, igazságtalan F2000-es diagnózis dacára ad igazolást jogosítványhosszabbításhoz?
Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 13:01
2/7 anonim válasza:
Mi az? Paranoid skizofrénia? Szerintem nem lesz egy sem, aki meri vállalni a felelősséget, mert ha valamit okozol, őket csukják le.
3/7 anonim válasza:
Hogy sikerült összeszedned ezt a diagnózist?
4/7 A kérdező kommentje:
Hármaska: Az aljas szüleimnek köszönhetően, akik az őrületig szekáltak, aztán bezárattak a diliházba. Az egyik alkoholista, a másik egy agresszív állat.
2020. aug. 23. 13:01
6/7 A kérdező kommentje:
Ötöske: Ez nem traccsparti vagy fórum! A gyors információszerzés végett vagyok itt. Ne faggass, válaszolj!
2020. aug. 24. 12:29
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!