Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonèves fiúk szerint idős egy 34 èves nő?
Figyelt kérdés
Volt már hogy megkaptam azt hogy milf...pedig korban nem tartok ott, sőt küllemre mèginkàbb nem.A milfek szerintem 40-50 èvesek vagy mèg talàn idősebbek.Nem?2022. márc. 18. 01:38
11/15 anonim válasza:
Aztán nem mindegy neked hogy a suttyók milyen jelzővel illetnek.
Én amikor 20 voltam , nekem öreg volt a 34 éves nő.
12/15 anonim válasza:
azért átlagos 34 éves és átlagos 20 éves között már eléggé észrevehető különbségek vannak. szóval egy huszonév elején járó fiú szemében nem annyira furcsa, ha milfnek látja ezt a korosztályt.
13/15 anonim válasza:
Én 28 vagyok, de rengeteg tizenéves(!!) és 20 körüli fiú próbálkozik, mindegyiktől megkapom, hogy bárcsak ilyen nőjük lenne:D Nem tudom elképzelni, hogy 6 év múlva egy se nézzen rám, ha továbbra is igy tartom magam.
14/15 anonim válasza:
én 24 évesen egy 42 éves feleséget kezelgettem. Jó.. az idős volt,de egy 34 éves nő a legjobb korban van a fiatalabb,és idősebb férfiak számára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!