Mások szerint állitólag nem vagyok kifejezetten alacson, én huszonéves férfiként mégis rosszul érzem magam a 174 centimmel. Miért lehet és mit kéne tennem, hogy ne legyek komplexusos?
Nézz körül az utcán, és vedd észre, hogy rohadtul nem vagy egyedül.
Vagy keress rá hírességekre, és nézdd meg mekkorák. Én amúgy egy csomón meglepődtam, mert a filmekből azt hittem, hogy magasabbak!
(Persze itt nem a Rock meg Dolph Lundgren típusúakra gondolok)
Jason statham
Even McGregor
Meg hasonlóak
Amugy hány éves vagy?
Mert simán lehet, hogy kesőbb fogsz nőni
Kőszi az eddigi válaszokat...
22 vagyok.
Pont ezaz, hogy én nem látok alacsonyabb férfiakat az utcán, csak nagyon nahyon ritkán.
De lehet, hogy a pszichés állapotom miatt szelektálja Őket az agyam, vagy nem tudom... Lehet olyasmi ez mint amikor az anorexiás kövérnek látja magát.
A hírességek között meg tudom, hogy van alacsony, de Ők egyrészt híresek, gazdagok, szépek és tehetségesek...
Márészt pedig amúgy a filmeken sokszor vannak magasítva, s ez is azt erősíti bennem, hogy még Ők is szégynlik, vagyis hátrány.
A férfiak átlagmagassága Magyarországon 176 centi. Szóval lehetetlen, hogy alacsony legyél, mert átlagos magasságú vagy. :)
Nem lehetséges, hogy rosszul látod magad? Én nő vagyok és testképzavarom volt. Azt hittem égimeszelő zsiráf vagyok a 162 centimmel (és ezért mindig görnyedten jártam). Akkor néztem nagyot, amikor a párommal sétálgattunk és megkérdezte egy előttünk sétáló lányról, hogy szerintem nála is magasabb vagyok-e. Hát én legalább egy fejjel magasabbnak gondoltam magamat úgyhogy kezdtem is a "görnyedést".
A párom elsétált mellette és kiderül, hogy az a lány olyan magas volt, mint a párom (aki 173centi am). Akkor kezdtem el először azon gondolkodni, hogy talán nem vagyok mindenkinél magasabb :) Lehet te is csak rosszul látod magad és azért hiszed, hogy mindenkinél alacsonyabb vagy. A 174 egyáltalán nem törpe. A nők átlagmagassága Magyarországon (egy 2017es felmérés szerint) 164 centi. A legtöbb nőnél magasabb vagy. Ha meg alacsony barátnőd lesz, még örülni is fog, hogy nem kell felemelned, ha meg akar csókolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!