Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem túl vonzó és szép csaj de nagyon szeret szexelni az hogy oldja meg? Aki ilyen helyzetben van vágyik több együttlétre, mint amennyiben része van?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 20:33
1/15 anonim válasza:
Hidd el, megoldják. Egy nő csak nagyon szélsőséges esetben nem tal szexpartnert.
2/15 anonim válasza:
Gondolom lejjebb adja a szintet ha hús vér pasit akar.
De tegyük hozzá ha sokat próbálkozik lehet hogy össze tud jönni egy átlagos vagy jobb pasival is, a személyiség sokat számít és a szex is. Én pl simán el tudom képzelni hogy egy nem annyira szép csajjal szexelek ha össze passzilunk az ágyban. De igazából akkor már össze is jöhetnek vele ha tetszik a személyisége.
3/15 anonim válasza:
Egy nő bármikor talál partnert bármire, bárhogy is néz ki. 0 kihívás.
5/15 anonim válasza:
Ráírok 3-4 ismerősömre, hogy van- kedve szexelni... ha távolsbbi ismerős 1 óra után kiderül, vagy buliba szerzek valakit. Nem vagyok szerintem szép, viszont akárkivel nyilván nem... 21L
6/15 anonim válasza:
En ismerek egy extrán ronda nőt, de srácok, tényleg ocsmány a nő, félig kb kopasz, kihullott a haja, kb 140-150 kiló körül mozog, foga nincs, kancsal, görbe lábú, büdös...(nem a belga) és mindig, mindig van szexkapcsolata...mindig!!!!
7/15 anonim válasza:
Aki lepontozott, az cáfoljon is meg, miben tévedtem. Köszi. (3)
8/15 anonim válasza:
Szerintem elég sok férfinek bejönnek az ilyen várási ponyva attitűdű nők. Nem mindenkinek van türelme végigolvasni egy Dosztojevszkij-t. :)
9/15 anonim válasza:
Álmodozom és néha maszturbálok. :)
10/15 anonim válasza:
Manapság még a legótvarabb nőnek is van 10 tartás nélküli lúzer a közelében aki annyira ki van éhezve, hogyha az ótvar nőnek hasmenése lenne, akkor ezek fagylaltostölcsérrel követnék minden lépését, hogy a megfelelő pillanatban alátarthassák..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!