Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki nem túl vonzó és szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem túl vonzó és szép csaj de nagyon szeret szexelni az hogy oldja meg? Aki ilyen helyzetben van vágyik több együttlétre, mint amennyiben része van?

Figyelt kérdés

2022. márc. 14. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

11, sajnos igazad van, már csak ebből az oldalból kiindulva is.

Ha itt egy kérdésre válaszolok a szexualitás kategórián belül, vagy 9-12 üzenet rögtön jön, és ezek még csak nem is tudják, hogy szép vagyok-e, vagy csúnya, csak kiéhezett lúzerek, akik a homokvár ablakába is bedugnák.

2022. márc. 15. 03:38
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Èn átlagos vagyok, mèg sem találok senkit èvek óta. Igaz, már nem is keresek.
2022. márc. 15. 05:56
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Kedves utolsó, hány éves vagy, ha nem titok?
2022. márc. 15. 05:58
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

Én nekem több magát csunyanak gondolo lannyal volt dolgom...hát a szexben szinte mindegyik nagyon ott volt. Nyitott...kommunikativ...szenvedélyes.

Szerintem van esélyed akar itt is.

2022. márc. 15. 07:34
 15/15 anonim ***** válasza:

#11.. saját magadnak válaszoltál? :D :D

Amúgy: még én is kapok ilyen üzeneteket ha válaszolok a kategóriában.. az se nagyon szokta őket zavarni hogy amúgy pasi vagyok, vagy hogy sehol nem írok olyat hogy nő lennék.. :D

2022. márc. 15. 10:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!