Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero nők! Elképzelhetőnek tartjátok, hogy lefeküdjetek egy transzneművel, aki férfiból lett "nő"?
#8:
A zárt osztályt amiatt írtam, mert az én fogalmaim szerint a nemi szerv operációja is öncsonkítás. Sokkal inkább, mint amikor a depressziós végigvagdossa a karját fájdalmában.
Ha egy borderline-ost évekig kezelnek gyógyszeresen és terápiával, hogy ne érezze szilánkosnak a személyiségét, vagy egy bipoláris depresszióst, hogy ne haljon bele a hangulatingadozásaival járó szerepzavarba, akkor szerintem felesleges egy gender alapú szerepzavart direkte még ünnepelni is. Ha a parafíliákat büntetik, ez nem tudom, hogy esik ki a rostán. Én is biszexuális vagyok, hozzáteszem. Nem érdekel a többi LMBTQ+ dolog, a 4 nemi orientációt vagyok hajlandó egészségesnek elismerni.
Mindig amikor szembe jön velem egy mtf, ijesztően kirajzolódik rajta, hogy csak egy megtört férfi a smink alatt és hogy valami nem oké pszichésen nála. Ijesztőek.
Még szerencse, hogy az orvostudomány nem a "te fogalmaidra" (lol) alapozza az álláspontját. Senki nem írta, hogy a diszfóriát ünnepelni kell. Egyszerűen ez egy olyasfajta krízis, amelynek a kezelésére kevéssé bizonyulnak alkalmasnak az antidepresszánsok és a pszichoterápia. Nem tudok olyan parafíliáról, amit annak ellenére büntetnénk itthon, hogy legfeljebb annak árt, aki rendelkezik vele. Sőt, mondok hihetetlenebbet: az öngyilkossággal próbálkozókat sem zárják börtönbe.
Ami meg az MTF kérdést illeti, keress rá Blaire White-ra, Samantha Luxra vagy Emily Tressára, biztos vagyok benne, hogy nem néznek ki kevésbé nőnek, mint te.
Egy szóval sem említettem, hogy rám alapoz az orvostudomány, mielőtt nekiállsz puffogni.
Amúgy az öngyilkosságot megkísérelteket pszichiátrián kezelik, nem börtönben.
14.
Fölöslegesem játszod itt a felvilágosultat, erről is lerí, hogy pali.
Értem én, hogy tolerancia, de vedd már észre magad!
Megnéztem a szupersztár " nőket "
A legnagyobb öngól, hogy mindegyiken egy rakás smink, körömlakk, magassarkú stb :D
Na, pont ez nekem is a kínom, amikor valaki veri az asztalt, hogy mennyivel nőiesebbek ezek, mint mi. Aztán minket odaállítotok farmerben, natúr reggeli arccal, őket pedig plasztikai műtétek, póthaj, smink, díszmagyar kiöltözés után.
Csak tudod, nekünk a hozzájuk hasonló szettben nem kellene túlkompenzálnunk a péniszünket, a borostánkat, ádámcsutkánkat. Lényegében azt, hogy férfiak lennénk. Az ő hiperfemininitásuk abból jön, hogy túlkompenzálják azt, hogy lényegében férfiak. A kellő sminkkel viszont minden férfi lehet Donna Summer. Csak sosem lesz olyan, mint egy natúran az ágyból kikelt, zsíros hajú, mackó nadrágos nő sem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!