Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elképzelhető, hogy akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy akik nem szeretik az orális szexet csinálni, a saját nemükhöz vonzódnak?

Figyelt kérdés

Általában csak azt veszünk észre, hogy undorodik az orális szextől, de nézzünk mélyebbre!

Tulajdonképpen arról van szó, hogy a nő undorodik attól, hogy a szájába vegye a férfi nemi szervet, amire nincs racionális magyarázat... Ugyanez igaz a férfira is, aki nem akar nyalni, az undorodik a puncitól. Hoppá! Ez heteró pasinál normális?

Van persze egy pár elfogadható indok:

- vallási okokból frusztrált a téma iránt, mert azzal mosták az agyát, hogy ez bűn.

- taszítónak tartja a párja nemi szervének kinézetét, de máséra be tud indulni.

Mindenesetre aki simán nem szereti csinálni (senkinek) az talán homoszexuális. Undorodik a faroktól, mert leszbikus. Undorodik a puncitól, mert meleg!

Hogy fent tartják a heteró látszatot, lehet, csak elviselik az aktust, de egészen másra gondolnak közben.

2022. márc. 11. 06:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
Aki meleg férfi, az nemcsak a puncitól undorodik, hanem a nőtől, úgy összességében.És biztos nem fog testi kapcsolatba lépni egy nővel.
2022. márc. 11. 06:56
 2/16 A kérdező kommentje:

A homoszexualitást egy skálaként képzelem el. Szerintem vannak olyanok, akik inkább melegek, mint biszexek, de szükség esetén azért még le tudnak feküdni egy ellenkező nemű emeberrel, tehát nem 100%-os, hanem csak 80%-os melegek. Szemembe a biszexekkel, ami a skálán 50%-nál helyezkedik el.

2022. márc. 11. 07:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés.
 4/16 A kérdező kommentje:
Vagyis #1
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Ekkora h*eséget is rég hallani...
2022. márc. 11. 07:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a száj a nemi szerv,nálad valami nagyon ne ok.
2022. márc. 11. 07:08
 7/16 anonim ***** válasza:
65%

Egészen idióta észjárás… Kérdezd meg az illetőtől, hogy a saját nemének nemi szervét nyalná/szopná-e. Ugyanaz lesz a válasz.

Én csak magamból tudok kiindulni. Extrém érzékeny az orrom. Ezáltal minden illatot, szagot sokkal intenzívebben érzek, minden icipici dolog sokkal előbb éri el az orrom, mint egy átlagember szaglószervét. Egy embernek, legyen bármilyen higiénikus, szaga van. Hatványozottan igaz ez a testhajlatokra, nemi szervekre. Képtelen vagyok még csak odahajolni is, mert megérzem és azonnali hatállyal iszonyú rosszullét fog el. Próbáltam már tenni ellene, de sikertelenül. Mostanra oda jutottam, hogy nem ismerkedem, nincs szexuális életem, mert nem akarom más ember vágyait tönkretenni ezzel a “zavarommal”. Voltak ugyan pasik, akik azt mondták, őket ez nem zavarja, és tökéletesen megvannak orál nélkül is, idővel mindig kiderült, hogy ezek csak szavak.

Ám beszélgettem erről másokkal, és voltak, akiknél olyan légzési rendellenesség volt a probléma, hogy ha bevették a farkat a szájukba, nem kaptak levegőt. Volt aki azt mondta, hogy nem tud elvonatkoztatni attól, hogy onnan jön a vizelet.

Nettó ostobaság, amit írsz!

Minden ember más és más. Ahogyan nem minden ember szereti a tökfőzeléket, úgy nem minden ember szereti a nyelvével, szájával érinteni egy másik ember nemi szervét.

Pusztán felfogás kérdése, hogy valaki hajlandó-e ezt elviselni, vagy önző módon ráerőszakolja a másikra az igényeit.

2022. márc. 11. 07:08
 8/16 A kérdező kommentje:

Vannak esetek, amikor érthető, ha valaki nem akarja csinálni. Erre hoztam magam is példát.

De aki azért nem akarja, mert undorítónak tartja (fúj.. Én ezt nem csinálom) az esélyes, hogy homoszexuális.

2022. márc. 11. 07:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Semmi összefüggés nincs ebben, amit leírtál, nettó hülyeség.
2022. márc. 11. 07:36
 10/16 anonim ***** válasza:
xDDD
2022. márc. 11. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!