Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero nők! Elképzelhetőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero nők! Elképzelhetőnek tartjátok, hogy lefeküdjetek egy transzneművel, aki férfiból lett "nő"?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, egy sorozat (Euphoria a címe) dobta fel bennem a kérdést.

2022. márc. 12. 23:06
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
49%
Nem, mert úgy se tudják úgy megcsinálni, ez ilyen tipikus filmes baromság a sok felvilágosodott agyhalottnak.
2022. márc. 12. 23:09
 2/34 anonim ***** válasza:
61%
Biszexként sem tudom. Volt, hogy vonzott ilyen lány (női nemi szerve volt). Lányt írok, mert biológiailag az volt és hiába tekert érte, én a lány mivoltjához tudtam csak vonzódni. Esetleg a maszkulin stílusa dobott ezen. De hogy képtelen vagyok rájuk férfiként tekinteni. Nőként vonzanak. Átműtöttek pedig egyáltalán nem. Szerintem az zárt osztályra való, ne haragudjatok meg…
2022. márc. 12. 23:13
 3/34 anonim ***** válasza:
98%
Nem
2022. márc. 12. 23:14
 4/34 A kérdező kommentje:
A sorozatban megvolt a farka.
2022. márc. 12. 23:15
 5/34 anonim ***** válasza:
73%
A heteró nők a férfias férfiakat szeretik nem a mindenféle transz-kreálmányokat.
2022. márc. 12. 23:51
 6/34 anonim ***** válasza:
82%
FTM-ek sok esetben még férfiasabbak is, mint a cisz férfiak, részben pont azért, mert jelentős részük véletlenül sem akarja, hogy nőnek nézzék. Aki 5-10 éve szedi a tesztoszteront, arról ránézésre nem fogod tudni megmondani, hogy nem phasszal született.
2022. márc. 13. 00:05
 7/34 anonim ***** válasza:
96%
Ha férfiból lett nő akkor semmiképp sem, mivel nő. Akár át lett már operálva a pénisze, akár nem, nem tudnék hozzá vonzódni. Ha ftm, tehát nőből férfi akkor elképzelhetőnek tartom, egyszer volt hogy tetszett egy ilyen ember, de sajnos végül nem lett belőle semmi.
2022. márc. 13. 01:35
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre nem válaszoltam korábban, mert biszexuális (vagy akár pán, kinek hogyan tetszik) vagyok, tehát nagyjából értelemszerű, hogy részemről nem lenne gond, és valószínűleg inkább tekinteném az illetőt férfinak, mint nőnek. Zárt osztályra az ön- és/vagy közveszélyes emberek valók, nem azok, akiknek a pszichés működésével kapcsolatban szimplán csak nem értünk mindent társadalmi szinten.

6-os voltam.

2022. márc. 13. 03:05
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. márc. 13. 04:20
 10/34 anonim ***** válasza:
88%
Biszexként sem lennék együtt
2022. márc. 13. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!