Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda lehetek ha nem vagyok sikeres a lányoknál?
24 vagyok és barátnőm egyszer sem volt, csak két netről megismert lány akivel csak szex volt.
A külsőm lehet az oka ami miatt nem találok barátnőt és nem vagyok sikeres?
Próbálkozol csajozni sokat? Elég sok nőhöz kell odamenni, mire egy félig ismeretlennel tudsz csókolózni vagy szexelni rövid idő alatt.
Ha úgy érzed ronda vagy akkor gyúrd ki magadat, ártani nem árthat
#4 így van ahogy a négyes irja
24 vagy,nem 16 tehát tudnod kéne egy nővel bánni.. már az oviba is volt locsolás stb jusson eszedbe. Elmész egy normális szórakozóhelyre ( nem oda ahova 2000 a belépő hanem egy prémiumabb helyre ahol normális a tarsasag es a légkör is ahová nem hives puncik járnak hanem jobbak) es ott vesd be magad ;)
"A nők kezdeményeznek ez tuti csak fel kell ismerni és oda menni ennyi."
Jelekre várhatok nyolcvan éves koromig. Nem feltétlenül azért, mert nem ismerem fel ezeket, lehet hogy nem is küldenek ilyen jeleket felém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!