Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan ronda fiú, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ronda fiú, aki a PUA segítségével sikeres lettt a lányoknál végül?

Figyelt kérdés
Én ilyen csúnya fiú vagyok és egyelőre csak a csúnya lányoknál vagyok sikere a pua technikákat alkalmazva, de az átlagos és szép lányoknál folyton besülök. Többnyi re aképemet meg látva vagy élőben meglátva, amikor leszólítom őket, egyből lekptatnak, érdektelenséget mutatnak a lányok. Ezt nem tudom hogyan lehetne átküszöbölni, hogy tudjanak a szép lányok is vonzódni hozzám, ezért vagyok kíváncsi más csúnya fiúkra, akik szintén olvasgatták a pua dolgokat, hogy nekik sikerült-e és hogyan.
2013. márc. 21. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szóval te randigurut keresel mi? :)
2013. márc. 21. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Mik azok a PUA technikák? Tudsz linket?
2013. márc. 21. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Mégis, mi a pics* az a Pua technika? Én sose használtam semmiféle technikát mégis mindig voltak barátnőim, és nem rondák. Vagy ez azt jelenti hogy jó pasi vok? T.T
2013. márc. 21. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen divatos fasság, hogy egyesek sok pénzért OKTATNAK nőzésre képteleneket a nőzési technikákra. Szvsz az egész egy újabb pénzlehúzás csak, értelme nulla.
2013. márc. 21. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:

már engem is érdekelt, hogy miez, megnéztem:

[link]

igen #3, tuti jó pasi vagy, most már biztos :D

2013. márc. 21. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Én próbálgattam, de én olyan ronda vagyok, hogy még ez sem segített. Lassan már el kellene kezdenem gyűjteni plasztikai műtétre :D
2013. márc. 21. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem segített a pua, de elsősorban abban, hogy adjak a megjelenésemre, legyek határozottabb, rámenősebb, meg motivációt adott. Igazából ebből az egészből annyit érdemes csak leszűrni, amennyit a józan paraszti ész is diktál: nézz ki jól, legyél határozott, ne csicskulj be a lányoknak. Sokkal mélyebben nem érdemes belemenni, mert csak összekeveri az agyad, és belekattansz, mint sok ismerősöm.
2013. márc. 21. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Végül így is úgy is neked kell erőt venned magadon és odamenni a lányhoz és egy értelmeset kinyögni.
2013. márc. 21. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Ne legyél irreális öcskös. Ha ronda vagy, nagyon ritkán lesz szép barátnőd, ahogy egy csúnya lánynak is nagyrészt csúnya pasik jutnak.

A nők tudat alatt azt keresik, hogy egy férfi intelligens, hűséges magas és jóképű legyen. Ha nem túl magas, akkor legalább jóképű. Azért van ez, hogy az utódok életképesek, sikeresek legyenek.

Ne siránkozz itt, a csúnya lányok sem siránkoznak, hogy nekik nem jut egy mexikói szappanopera-színész...

2013. márc. 21. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Fél éve kezdtem el olvasni a PDF könyveket. Elolvastam mindet,megnéztem az összes videót és hidd el megéri. Ne fizess nekik. Az utóbbi 2 dolog bővven elég. Még nem találkoztam olyan lánnyal aki tényleg megfogott volna,de próbálgattam másoknál. Működik,és nem bonyolult. Ha kell segitség akkor irj privibe... :)
2013. márc. 21. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!