Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elkezdek gyúrni és kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elkezdek gyúrni és kb mennyi idő alatt változik meg úgy a külsőm hogy a lányoknál sikeres legyek? Illetve hány % kal lesz magasabb önbizalmam (nem mind hogyha most kevés lenne)

Figyelt kérdés
Lány,gyúrás,sport
2013. febr. 25. 14:24
 1/9 Problem? ***** válasza:
Lehet hónapok lehet évek ez sok mindentől függ
2013. febr. 25. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

4 hónap, 17 nap

és 37.765 %-al fog emelkedni az önbizalmad.

2013. febr. 25. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

A pontos %-ot ezzela képlettel tudod kiszámítani:

[link]

2013. febr. 25. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Illetve bocs! Nem mindegy, hogy mit gyúrsz, mert más ha csipetkét és más, ha rétestésztát!
2013. febr. 25. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Valamit nagyon szarul csinálhatok, mert 1 éve gyúrok, de fikarcnyit sem lettem izmosabb...

...Mondjuk a tészta már egész szépen összeállt, meg lehet, hogy a seggem sem ártana felemelnem hozzá...

2013. febr. 25. 14:29
 6/9 A kérdező kommentje:
:DD kössz a válaszokat
2013. febr. 25. 14:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ott kezdődik mit csinálsz, hány naponta jársz, van-e személyi edződ? Igaz én magam miatt mentem, nem azért, hogy jobban nézzek ki. Csak akkor kezd így jársz gyúrni, ha tudod mit csinálsz és értesz hozzá. Igaz én mindennap mentem, súlyzós edzéseket csináltam, mégis változott a külsőm pár hónap alatt. Még a brutalra is elmentem. N
2013. febr. 25. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehetnek bármekkora izmaid, a lányok az arcodat nézik.
2013. febr. 25. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
idióta
2013. febr. 25. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!