Vannak itt igazi ronda fiúk, akik mégis sikeresek a lányoknál? Lenne hozátok pár kérdésem!
Figyelt kérdés
Ti hogyan kezelitek, ha egy lány csúfol a külsőtök miatt vagy lerondáz és egyből le akar kopatni.
Hogyan szexeltek velük, nem érzitek hogy túl rondák vagytok a lányokhoz?
A lányok tényleg elfogadnak és helyesnek látnak titeket egy idő után, ha együtt jártok?
2014. aug. 25. 18:47
1/3 anonim válasza:
Ha egy lány lerondáz az őt minősìti, nem kell felvenni, foglalkozni az ilyen ribikkel. Ha egy lány összejön veled ak az azt jelenti h nem undorodik tőled, neked komoly önértékelési problémáid vannak. Ha te rondának kezeled magad más is úgy fog. Ajánlom pszichológus meglátogatását önsajnáltatás helyett :)
2/3 anonim válasza:
én igazi rusnya srác vagyok,de nem is álmodhatok arról,hogy szexeljek vagy akár járjak lánnyal,hisz a ronda fiúktól mindegyik undorodik.nekem elmesélték már,hogy fiatalon csak a helyes pasikkal foglalkoznak,aztán később,miután kiélték magukat,szóba jöhetnek a rusnya,lúzer,de megbízható,dolgozó férfiak,addig sz*pás,a bunkóbbak jól megaláznak és lekoptatnak,a kedvesebbek megtartanak havernak és viheted a táskáját,amíg sétálnak a palijával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!