Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! vezetes kozben oralisan elégítetted mar ki a partnered?
Figyelt kérdés
Kort irjatok :)2022. márc. 10. 07:15
11/14 anonim válasza:
Engem mar elegitett ki igy a baratnom. Elkepzelesben izgatobb mint valosagban; koncentraltam a csucsforgalomra es arra hogy ne lassanak, ezert nem igazan tudtam kielvezni
12/14 anonim válasza:
Nem vagyok prűd, és szívesen csinálom neki kézzel, szájjal bárhol, akár a kocsiban is, ha útközben kívánja meg, és lesz valamiért kanos nagyon. Viszont menet közben még nem volt rá példa, mert sem az nem vonz különösebben, hogy mások végignézzék az egészet, illetve ami még fontosabb, hogy elvonom ezzel a figyelmét, ami pedig balesetveszélyes nagyon.
13/14 anonim válasza:
Nem, mert baromira balesetveszélyes.
14/14 A kérdező kommentje:
12-es barhol?
2022. márc. 11. 12:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!