Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már kielégítő szexetek kisfarkú pasival?
Elolvastam, pont ez a baj:D
Leírja, hogy a normál méret az ideális, majd kitalálja, hogy inkább a kisméretű, mert a normál nem tudja használni???
WTF?
Azért, mert egy nem tudja használni, semmit nem jelent.
Ez annyira szánalmas.
2022. márc. 10. 13:41
Konkrét példát hozott fel, nem minden átlag mérettel rendelkező férfit minősített. Mint mondta is, azzal jó lett volna, csak az adott férfi nem tudta használni.
2022. márc. 10. 13:43
Joeg ember. :D Most ez olyan dolog, ha mondjuk neked a C kosaras mell a zsanered és találsz egy ilyen nőt, aki kész szupermodell, de se nem oralozik se semmi tűz nincs benne, meg olyan az ágyban mint egy uszadékfa, akkor az jó lesz attól mert olyan a mérete ami neked kellemes?
Kontra mondjuk egy kisebb mellű nő lehet szetszed az ágyban, hülye lennél otthagyni. Nem tudom miért nehéz a párhuzamot látni.
A nők nem faxmerettel meg centikkel járnak, hanem hus-ver emberekkel azoknak minden jó és rossz tulajdonságával.
2022. márc. 10. 13:44
Úgy bírom hogy a kis farok védőszentjei mindig abból indulnak ki, hogy akinek kicsi van, annak micsoda techikája van és az übereli a nagyot, aki nem tudja használni. :D De mi van azzal akinek nagy van tudja használni, és akinek kicsit de mégse. Illetve melyik a jobb a kicsivel jól bánó vagy a naggyal jól bánó? :D Nem kell itt mismásolni, amikor kizárólag a méretről van szó. Mellesleg milyen extra technikákat lehet bevetni mégis? :D Duplafarkat növeszt valaki, vagy csápjai vannak? Azért túl sokmindent egy farokkal nem lehet kezdeni a ki-be huzogatás erősségén, gyorsaságán kívül. :D
2022. márc. 10. 13:45
Jó figyu akkor neked van igazad, csak a nagy pöts a jó, akinek még kicsi van mind szar. Ezt akartad hallani nem? :D
Nyilván ahány férfi annyi fajta, nem a méretéből következik egyenesen arányosan, hogy milyen az ágyban.
A kérdés arról szólt, volt-e már kielégítő a szex kisebb méretű partnerrel. Erre a válaszom igen, és te ebbe álltál bele teljesen feleslegesen.
2022. márc. 10. 13:54
Konkrét példákkal veszekszel. Senki nem mondta hogy minden kicsivel jó, és azt sem hogy minden nagyobbal szar. De ez valahogy nem jut el az agyadig.
2022. márc. 10. 14:07
#36 Azt senki nem vitatja hogy lehetséges kicsivel is jó szex és nagyobbal rossz. De nem a farokméret miatt van ez. Önmagában a nagyobb a jobb. Mivel ha egy nagyobbat jól használnak, az nem überel semmit.
2022. márc. 10. 14:22
#37 vagyok: *azt nem übereli semmi
2022. márc. 10. 14:23
Tapasztalatbol beszélek, igen vannak nok akik tudjak elvezni kicsivel is.az en partnereim is elveztek mind.a felesegemnek is megfelel,teljesen.tehat a valasz igen.viszint az teny ,hogy mindegyiktol megkaptam a nagyobb jobb volna jobban bejonne nekik.szoval igen ez van.szar ugy de nem tudunk mit tenni,max lenyelni.
2022. márc. 14. 12:32
És mikor beszéltek már a "svájcisapka méretű" nőkről. A szűk, finom vaginába elég az "Európai Átlag"! De ha valakinek akkora lyuka van hogy a lóé sem lenne bele elég, az ne kisfarkúzza le az átlagfarkút, mert hogy van nagyfarkú legény is! Van szűk puncijú lány is! Nekem volt olyan 30 körüli, akibe az ujjam alig tudtam beledugni!
2022. márc. 14. 20:42
Kapcsolódó kérdések: