Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet attól rossz kedvem és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet attól rossz kedvem és rámehet a kapcsolatom arra ha nincs kielégítő szex?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő a kapcsolatban. A párommal még nem vagyunk évek óta együtt.

Mégis azt érzem hogy vagy megfogom csalni vagy elhagyom.

De sajnálom mert állítása szerint nagyon szeret.

Sajnos nincs kielégítő szex nálunk. Már ott tartok hogy nem is élvezem nincs is kedvem.

A párom nem ismeri az előjátékotneki az annyiból áll hogy pár nyelves csók és azután már rakja is be. Motmár csak hagyom neki a szexet hogy gyorsan túl legyek rajta mert nem tudok ennyi idő alatt felizgulni vagy mire élvezném a az aktust már végez is.

Kezdek undorodik tőle nem szeretem ha hozzám ér megcsókol. Örülök ha nem találkozunk.

Ennyi idő alatt ráuntam volna vagy a szex hiánya miatt érzem ezt? Tudja ő is hogy baj van mégsem tesz semmit ellene. Pedig ha tényleg szeretne akkor gondolom törődne vele hogy nekem is jó legyen.

Nem tudom mit tegyek. Maradjak vele sajnálatból és várva hogy változik valami vagy jobb ha máris elhagyom és nem szenvedek tovább?

2021. dec. 5. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már azt érzed hogy nem fog működni, felesleges benne maradni és szenvedni. Sajnos ismerős szituáció, szóval ne húzd,ha azt érzed próbáltad megbeszélni, de nincs változás, csak az időd pazarlod
2021. dec. 5. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megszoksz, vagy megszöksz. Én hasonló helyzetben az utóbbit tettem, és boldog vagyok az új párommal.
2021. dec. 5. 15:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is arra gondolok hogy jobb lesz a szakítás. Ha eddig nem volt változás sőt egyre csak rosszabb akkor már ez nem hiszem hogy javulna hiába ő is tudja hogy gond van. Ezek szerint ő jól érzi magát ebben a kapcsolatban úgy is hogy én boldogtalan vagyok. Hiába csalnám még nem tudnák szeretettel vele lenni.
2021. dec. 5. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
57%

Ti beszéltek amúgy?Vagy mindenki találja ki a másik gondolatait?

Az írtad nem ismeri az előjatékot.Hat ha nem ismeri akkor vezesd rá.Lehet alig volt kapcsolata,vagy azok is gyengécskék voltak.Hiányzik a szexuális kultúra a tapasztalat es fogalma sincs milyen a tartalmas szex.Lehet érzi hogy vmi nem jo,de ha te konkrétan nem mondod neki,sosem derül ki,hogy mi a szitu.

Hameg ennyit nem er neked,akkor lépj ki a kapcsolatból.

2021. dec. 5. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Elhagytad?
2023. aug. 9. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!