Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus kapcsolatokban több a szex? Vagy csak sokkal kielégítőbb?
Szerintem egyik se, inkább csak más
Én biszex lány vagyok,még nem voltam másik lánnyal, de így képzelem el
Én nem értek a hetero szexhez, de a leszbikus szexhez igen. Az éppen aktuális párommal mindig a lehető legtöbbet vagyunk együtt, azon belül is mind kielégítő, nem marad egyik fél sem “lógva”. Nincsenek tabuk, minden vágyunkat megosztjuk a másikkal, igyekszünk változatosságokat hozni a szexbe.
Ami viszont a legfontosabb, hatalmas a bizalom és az érzékiség... lehet hetero párok között is van ekkora bizalom és őszinteség, gyengédség, de amit két lány tud egymásnak nyújtani, az leírhatatlan.
Úgyhogy összehasonlítási alapom nincs, de tapasztalataim alapján nem is érzem szükségét, nekem így a jó.
A heteroknak meg nyilván a hetero szex jobb...
Esetleg az előjáték több...És ugyan mitől lenne kielégítőbb, sőt egyáltalán "kielégítő"? Egy ujjnak sem a mérete, sem a vastagsága, sem az alakja, sem a csukló simuláló ereje, sem a semmije nem alkalmas tartós és valódi kielégítésre. A nyalás meg normál esetben csak felvezetés vagy levezetés.
"Amit két lány egymásnak tud nyújtani az leírhatatlan".
Igen, mert semmit nem tud nyújtani egymásnak. Igen, ha lenne összehasonlítási alapod tudnád. Hasonlat: vannak még elzárt törzsek a dzsungel mélyén, akik nem érzik szükségét a civilizációnak. Még ruhát sem hordanak. Nekik így jó, de csak azért mert buták.
Utolsó, te biszex lány vagy aki mindkét nemmel szexelt? Ha nem, akkor neked sincs összehasonlítási alapod.
Don’t knock it till you tried it
Ez a pártól függ.
Igazából tök mindegy milyen hardverrel szexelsz, ha az alábbiak tejesülnek, akkor jó lesz, ha nem, akkor nem:
-hasonló libidó
-kommunikáció, õszinteség
-összeegyeztethetõ szexuális vágyak, szokások
-azonos érettségi szint és érzelmi intelligencia
-a másik szabad akaratának tisztelete
-érzelmi kiegyensúlyozottság, kipihentség, egészség
-kémia, vonzalom
Egy jó kapcsolatban is megesik, hogy pl depresszió okán valakinek 0 szexuális étvágya van egy idõszakban. Ez mondjuk orvosolható, a kémia hiánya nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!