Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus kapcsolatok a legkiegyensúlyozottabbak?
Mivel nehéz azonos nemű párral egy normális jövőképet elképzelni, pláne Magyarországon, ezért általában rövidebbek a homoszexuális kapcsolatok, de mindent összevetve tényleg valamennyivel kiegyensúlyozottabbak.
Mondom ezt úgy, hogy biszexuálisként voltam már hetero kapcsolatban és leszbikus kapcsolatban is. Nők mellett nem kell szerepeket játszani, és a leghülyébb elvárásoknak megfelelni. Ami meg #1es szexizmusát illeti... Ezerszer jobb veszekedni, mint a férfi áldozatkomplexussal megbirkózni. Nőknél meg szinte bele sem kell gondolnom, hogy "ugyen nem fog a falhoz csapni, ha tényleg elfajul a vita".
Nem azt mondom, hogy minden leszbikus kapcsolat jobb minden hetero kapcsolatnál. Ez közel sincs így, sőt, nagyobb esélye van egy hetero kapcsolatnak kitartani évekig, hiszen ott legalább ott van a társadalmi elvárás, hogy le kell telepedni valaki mellé, különben az egész világ különcként fog tekinteni rád. De van pár tényező, ami miatt vannak előnyei az ilyen kapcsolatoknak.
"ugye nem fog a falhoz csapni, ha tényleg elfajul a vita"
Hogy is volt ez a szexizmus dolog?
Nagyon kettős ez a mérce.
Pusztán statisztikák is bizonyítják, hogy párkapcsolaton belüli fizikai erőszakra (meg úgy bármilyen fizikai erőszakra) a férfiak hajlamosabbak.
De ha az egyik fél lehet szexista, lehessen a másik is és ne visszafele mutogassunk (nem én írtam azt a választ).
Ezzel nem is volna baj, csak ez akkora érvelési hiba, hogy az kegyetlen.
Majd ha tudsz szöveget értelmezni, akkor szólíts meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!