Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már kielégítő szexetek kisfarkú pasival?
Volt igen. Voltam normál méretű pasival is, nagyon naggyal is, és kicsivel is.
Összeszokáson múlik a dolog meg kommunikáción, a kis mérettel rendelkező partneremnek pl olyan orál technikája van, hogy már a gondolatától is remeg a lábam. Vannak persze olyan pózok amik nehezebben kivitelezhetők, pl lovagló, de minden másra tökéletes.
A nagy méret kevésbé volt jó mert baromi sok odafigyelést igényelt, akármilyen nedves voltam tudott fájdalmat okozni, pedig magasan van a mehszájam.
A normál méret volt talán a legideálisabb, de a csávó nem tudta még azt se hogy hol van nőn a csikló, szóval ezerszer inkább a kis méret legyen ha az embernek van mellé megfelelő szexuális kultúrája és tudja használni.
Nem tudom miért lenne hazugság amit írok nőként, mint egyéni tapasztalatom. De nyilván itt a sok frusztrált megmondóember jobban tudja, hogy egy nőnek mi az elég vagy mi nem, vagy hogy milyen szexuális tapasztalat alapján vonja le valaki a következtetést. :)
Ha valakivel rossz a szex akkor mindegy mekkora van a lába közt, csak úgy jelzem.
"normál méret volt talán a legideálisabb, de a csávó nem tudta még azt se hogy hol van nőn a csikló, szóval ezerszer inkább a kis méret legyen"
Olvasd már el ezt a mondatod mégegyszer!
Aztán próbáld meg értelmezni mit írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!