Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves lány vagyok. Voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok. Voltam már férfival, de nem volt túl ügyes. Szerintetek az baj, ha érdekel milyen lehet egy igazán kielégítő szex? Vagy ha kicsit keményebben csinálná a férfi?

Figyelt kérdés

Vagy normális végülis, h izgatnak a dolgok, kíváncsi vagyok, és vannak vágyaim?

Amúgy eléggé ciki, de ha egyszer lesz újra egy megbizható partnerem, például nagyon kiprobálnám a kikötözös szexet is, hogy teljesen az övé lennék, bármit tudna csinálni. Lehet már addig ujjazna, h sikitanék. Durva dolgok ezek de izgatnak. És imadom a pasikat. Nem sokára 19 vgyk.

2022. jan. 25. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Add meg a számod picilány! 😘
2022. jan. 25. 15:08
 2/13 anonim ***** válasza:
98%

Nem kevés privátot fogsz kapni...

De ezt már meg tudtuk, gyakorin mindenki jó az ágyban és nagy farka van. :D csak élőben már nem nagyok. :D

2022. jan. 25. 15:09
 3/13 A kérdező kommentje:

2-es sírok. :D köszi, h leírtad ezeket. :) na kivancsi leszek, a privatok számára akkor. 😂

Na meg akkod nem is dőlök be minden nagyfarkúnak 😊😁😂. Nagyon köszi. 😊

2022. jan. 25. 15:11
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Igen és a mervedési azvarokról ne is beszéljünk keress egy tapasztalt pasit :) nyugi jelentkezni fognak ...azok kökzül pedig a stílus alapján szelektálj sok sikert :)
2022. jan. 25. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Majd írd meg privátba este fele mennyit kaptál. :) Én is kíváncsi lettem! :)

És vigyázz a profi "nagy" farkúakkal! Nehogy összemaszatoljanak! :)

2-es voltam.

2022. jan. 25. 15:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Haha. Oksa. :D hat aki valaszt akar, majd várhat, mert egyenlore 15 percenként tudok 1 valaszt irni. 😂
2022. jan. 25. 15:18
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
#6 Mondtam hogy írd meg a számod és nem kell várnunk. Elviszlek vacsizni is, a tenyeremen hordozlak majd. Aztán este kikötözlek és jaj neked picinyem.
2022. jan. 25. 15:21
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Válaszoljunk a kérdésre is, feleim!

Nem baj, sőt jó, hogy vannak vágyaid.

Olyan vágyaid vannak, amilyenek csak akarnak lenni.

Keress egy a vágyaidhoz illő társat.

Pasi vagy nő.

Mittomén.

Ez szex.

Azt csinálsz, ami tetszik.

Szép életet kívánok!

47F

2022. jan. 25. 15:55
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
#2 Más kérdéseknél nem azt szokták hangoztatni, hogy nem kell nagy farok? Azért csak kiderül, hogy az a legjobb.
2022. jan. 25. 16:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Persze, h a nagy a jó. Ne viccelj :)!
2022. jan. 25. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!