Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Főnök/beosztott fétish létezik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főnök/beosztott fétish létezik? Hogy zajlott a dolog? Milyen tapasztalataitok vannak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a történet, hogy tavaly egyetem után elkezdtem dolgozni egy cégnél mint közép vezető idéntől már mint ágazat vezető és januártól kaptam egy gyakornokot is mint gyakorlatvezető. Ezzel nem is lenne még probléma de a lány eleinte csak finomabban de már állandóan elég nyíltan felajánlkozik és néha már kínus, durva kéréseket fogalmaz meg felém miket tegyek vele. Munkaidőn kívül is üzenet váltást kezdeményezett és igazából már több is történt köztünk de csak munkaidőn kívül.

A csaj tehetséges, nincs panasz a munkájára, mindent végre hajt amit rábízok viszont ez már kezd fura lenni... lassan letelik a gyakorlata és nem fog a cégnél maradni így letisztul a helyzet de nagyon úgy tűnik a csajt az a tudat izgatja ennyire hogy a főnöke vagyok, a legtöbb kérése ezzel kapcsolatot is. Van aki járt már így vagy van tapasztalata ilyen helyzetben?

25F, 21N

2022. márc. 9. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fonokkent meg kell tartani a ket lepes tavolsagot. Nem Jo egy munkahelyi szexualis zaklatasi ugybe keveredni.

Viszont egyszer velem is megtortent hogy mielott elvalltunk volna a metronal a kolleganotol nem arcara puszit (szokas szerint) hanem nyelves csokot adtam fonokkent ami mindkettonket felizgatott.

Nem teljesen volt derult egbol a villamcsapas, jo parszor talalkoztunk elotte munkaidon kivul, azokon a talalkozokom tenlyeg semmi nem tortent. Munkahelyen nem titkoltuk hogy talalkozunk munkahelyen kivul is de nem is vertuk nagydobra.

De amugy csoknal tobb nem tortent. Es mostmar nem is tartjuk a kapcsolatot.

2022. márc. 10. 00:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Velem a főnököm kezdett ki utalt rá hogy munka után kísérjem el majd kérdezgette milyen a szexuális életem és hogy szeretem az ágyban!

Voltunk bulizni is együtt ott is nyomult ölelgetet puszi stb..

De én nem mentem bele így semmi nem volt. Már nem a főnököm

Ő férfi 36 éves én 25.n

2022. márc. 10. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!