Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez köztünk? Csak szex? Több annál? Mit tegyek?
A főnököm es en lassan 1 hónapja viszonyt folytatunk. Koncerten is voltunk. Tervezzük a következő találkozókat. Vacsi mozi koncert. Odabent a munkahelyen szigorúan főnök beosztott viszonyban vagyunk de elég sokat keresi a társasagom.
Az elejen tisztáztuk hogy csak szimplan jol erezzuk magunkat de kezdem ugy érezni h ez mar joval több. Minden nap beszelunk mindem témarol. Meghallgat barmiben. Neki is es nekem is az elso reggelente hogy irjunk a masiknak.
De viszont az elejen kijelentette hogy komoly kapcsolat ugy h egy helyen dolgozunk nem akar. Valamint ha esetleg igen akkor türelmet szeretne.
Ez miért kérdés?
Ez egy szex kapcsolat és kész. Majd ha tovább mentek akkor már más lesz.
Mit tegyél. Mert te mit akarsz tenni?
Ezt meg ne itt kérdezd meg.
Szeretem az ilyen kérdéseket. A csaj első szóra odadobja, s ezzel elértékteleníti magát, aztán meg többet szeretne, mint szexkapcsolat.
Bogaram! A pasi így is mindent megkap tőled, amit akar, akkor meg mi a búbánatos nyuszibogyóért kösse le magát egy értéktelen ágybetét mellett?
Már majdnem elkezdtem leoltogatni itt a többieket,hogy honnan veszik hogy te vagy az mikor láttam,hogy írták,levetted e neved :D
Kemény szitu ez...azt sem tudod a párod e a párod de már paráznod kell :D
Egyébként szerintem negatív de tesztelj ha elmarad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!