Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Működhet szerintetek köztünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet szerintetek köztünk a szex úgy komolyabban, hosszabb távon is?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban akinek a bátyjával kezdtem el ismerkedni és kezdtünk el azóta közelebb kerülni a másikhoz:)Nagyon tetszünk egymásnak amúgy:)Nemsokára megyek majd anyuval meg így pár barát,ismerőssel nyaralni Görögbe egy nagyon szép tengerpart melletti apartmanba,és őt is elhívtam magammal:)Anyum kicsit félt tőle engem úgy érzem,talán mert idősebb vagy nem tudom miért:)Főleg amikor szóltam neki hogy nekem meg a fiúnak franciaágyas szoba kellene majd ott kettőnknek:)Mivel valszeg akkor már együtt is aludnánk meg kihasználnánk a helyezetet hisz 2 hétre megyünk így lesz bőven időnk felfedezni egymást közelről,komolyabban is:)Hogy a szex mennyire működne köztünk azt nem tudom mivel ő elég magas,izmos,nagydarab fiú,én meg egy alacsony,vékony alkatú lány vagyok:)Komolyabban,hosszabb távon működne szerintetek köztünk a szex?Persze ezt nem tudhatjuk mi sem előre meg nem tudom az alkatunk mennyire befolyásolja ezt de érdekel hogyan vélekedtek erről?
2018. jún. 16. 00:46
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Miért ne működne? Ha izmos, jótestű akkor egy magadfajta kistermetű vékony lányt olyan pózban dug szét amilyenbe csak akar.
2018. jún. 16. 01:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Édesanyád esetleg majd még gumit is szerez nektek, meg a gyertyát is tartja?

Elég nehezen elképzelhető számomra, hogy fizeti egy idegen nyaralását, és ráadásul belemegy abba, hogy egy szobában aludjatok.

Kamu szagú a sztori.

2018. jún. 16. 01:26
 3/4 A kérdező kommentje:

01:26

Azért annyit magunk is megtudunk oldani de köszi hogy ezt se nézed ki belőlünk:)Másodszor meg mondtam egy szóval is hogy anyum fizetné neki az utat?Ő maga fizeti főleg hogy dolgozik,fizuja is van:)És nem ment bele egyszerűen de tiltással sokra amúgy se menne és ezt ő is jól tudja:)Úgyhogy megkérnélek hogy ne oktassál ki engem és ne helyettem gondolkozz:)

2018. jún. 16. 01:30
 4/4 anonim ***** válasza:
82%

Ez vicc? hány éves vagy? semmi köze az alkatnak ahhoz hogy működik-e a szex.

Ez a kérdés a "Ha lenyelem/elélvezett a seggembe, lehetek-e terhes?" kategória.

2018. jún. 16. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!