Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy viselkedik az a csaj aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedik az a csaj aki csak dugni akar és az aki komolyabban gondolja?

Figyelt kérdés
milyen a nézése, tekintete, miket csinál,hogy viselkedik?

2017. jan. 29. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Az dugni fog
2017. jan. 29. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
1-es. Felrohogtem, meg visszhangzott is!
2017. jan. 29. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha randizol egy ilyen lánnyal.Mikor beszélgettek és te mesélsz nem sok érdeklődést mutat.szóval a rajongást nagyon nem érzed.Általában alkoholt fog fogyasztani. Ha vezet akkor a megadott helyszínen pl nála ahol majd a szex lesz. De ha nem akarsz egy éjszakást akkor csak találkozz vele de ne menj vele haza és te se vidd.Ha erősködik beszélj meg vele egy következő találkozót.
2017. jan. 29. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Seggrészegre issza magát hogy hazavidd, és megdugd.
2017. jan. 29. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
"Mer a nézését meg a járását, csípőjének a ringását..."
2017. jan. 29. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
A csajok nem dugnak barátocskám.Már mindegy nektek,hogy milyen idióta,értelmetlen,debil kérdéseket írtok ki,csak leszbikus kategóriába írjatok...
2017. jan. 30. 09:14
 7/7 anonim válasza:
én mikor csak dugni akarok nagyon rámenős és bevállalós vagyok, jah amúgy ha ismerkedne valaki akkor írhat.CSAK NŐK!!! nem akarok perverz faszokkal tárgyalni. LL22
2017. jan. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!