Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szopott már le valakit közületek a titkárnője, vagy egy nő, aki a beosztottja volt? Tényleg van ilyen?
Figyelt kérdés
Természetesen nem szerelmi kapcsolatra gondoltam, hanem főnök-beosztott viszonyra.2021. szept. 13. 18:41
1/16 anonim válasza:
Én már leszoptam a főnökömet.
2/16 anonim válasza:
Előző munkahelyemen volt egy titkárnő aki a magas beosztású pasikkak szexelt csak. Igaz k.rva jól nézett ki, munkájához nem értett de aki volt vele az gyermekkori barátom és mondta hogy mindent is! vállalt. Szóval vannak ilyen nők, ha tudnád még milyenek vannak! El sem hinnéd hogy azok, minta anyák és több f@szt fogtak mint kilincset.
3/16 anonim válasza:
Pont az ilyenekről írtam mint te, kedves #1-es.
4/16 anonim válasza:
Főnökkel sose kezdenék, ez nálam alap. Viszont volt arra példa, hogy miután kiléptem, utána kavartam össze a volt főnökömmel
5/16 anonim válasza:
A tanítványom egy OKJ s tanfolyamon. Arra lakik amerre én. Vizsga után késő este hazavittem. Ahogy megérkeztünk a hàzuk előtt a kocsiban a combomra tette a kezét, ràmarkolt, kivette és megköszönte a fuvart egy szakszival.
Váratlanul ért, mire magamhoz tèrtem már a szàjàban voltam. Kb 2 perc alatt kivégzett.
Közben odabent várta a férje.
Ezért nem nősülök.
6/16 anonim válasza:
Az autó vezető oktatómat szoptam le a kocsiban.
7/16 anonim válasza:
6
Ő akarta vagy ez egy ajàndék volt neki?
8/16 anonim válasza:
Volt egy főnököm, akit többször leszoptam még 20 éves koromban, de már ott hagytam azt a munkahelyet. N26
9/16 anonim válasza:
En nem kezdenek főnökkel, de biztos előfordul ilyen bizonyos nőknél akik PM így akarnak előrébb lépni.
10/16 anonim válasza:
#8!
Akkor te szó szerint szopni jártál a munkahelyedre. Ezért nem bízok meg nőkben, szopnak mint a torkos borz, és ők kérik ki maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!