Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vékony férfianak miért a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony férfianak miért a ducibb nők tetszenek általában?

Figyelt kérdés

Kifejezetten "sovány" férfiakra gondolok, mondjuk olyan 180cm/60kg. Minden ilyen alkatú ismerősömnek duci, túlsúlyos barátnője van, és az utcán is gyakran látok olyan párokat, ahol a férfi magas és sovány, a nő pedig alacsony és kövér. A volt barátom is 185cm/63kg körüli, és 3 exéből 2 túlsúlyos volt, de a 3. is határeset.

Nekem vékony nőként a vékony férfiak tetszenek, de ez valamiért nem kölcsönös. Tapasztalataim alapján inkább a nagyobb darab férfiak szeretik a vékony nőket :(

2022. márc. 2. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Én átlagos/vékony vagyok és a vékony lányokat szeretem
2022. márc. 2. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Bár a magasságom miatt én is vékonynak számítok 80 kilósan, de nekem is inkább a picit(!) husibb lányok jönnek be jobban.
2022. márc. 2. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Én pár nappal ezelőtt láttam egy olyan vékony srácot...kb anorexiás volt, mint a világ legvekonyabb intimbetetje, úgy nézett ki, két spagetti vekonysagu láb, a szél elfujja. Volt mellette egy duci kiscsaj, de olyan igazi kis bszhato csaj volt, ott kerekedett ahol kell, szexin.

Azt hittem barátok, mert egy ilyen jobb fajta kis punci ezer százalek, hogy valami normális, aránylag jobb pasit tűr el maga mellett.

Aztán később megint láttam őket smarolni.....mégis mit látott meg abban az anorexiás srácban az a jó kis punci...nem értettem, nem értem. Arcra is ocsmány volt a srác, hosszú orra volt, hegyes hosszú álla, beesett szemei....kb mint frankenstein anorexiás kiadssban.

2022. márc. 2. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez rám nem igaz, én a vékonyabb lányokat szeretem, én magam is vékony vagyok. Lehet, hogy a többségre ez igaz, nem tudom.
2022. márc. 2. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

Tré helyen jársz... Mondjuk ha megnézed az ilyen nyomi girkes pali-dinoszaurusz párokat ott a dínó rendesen terrorban is tartja az elkámpicsorodott fejű csontvázat :D

Vékony vagyok relatíve, de sose kéne dagadt nő.

2022. márc. 2. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem azok tetszenek nekik, hanem közülük sokan addig nyujtozkodnal,ameddig a takarójuk ér. Vagy még addig sem.
2022. márc. 2. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt mar en is eszrevettem. Nos, ennek 3 oka lehet szerintem:D

1.) Onbizalomhianyos, ezert ugy erzi, hogy csak duci lanyokkal johet ossze

2.) Ellentetek vonzzak egymast-azt keresi a masikban, ami nem ő

3.) Csak szimplan ez az izlese

2022. márc. 2. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!