Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fleshlight szűkebb, mint a valódi nők vaginája?
Sajnos csak 3,6 cm vastag a farkam. Fleshlightel sem olyan szoros, mintha a kezemmel verném. Most összejöttem egy nővel és mikor beteszem a farkam neki egyáltalán nem is érzem, hogy bent lenne valahol.
Jobban szeretem, ha cumizik mert az jobb érzés, mint a Fleshlight. Trollok akik azt sem tudják mi a vékony pénisz és a zseblámpa azok kíméljenek. Köszi.
F/28
Különböző méretű puncik vannak. A kezednél viszont a legszűkebb punci sem lesz soha szorosabb. De a nőkkel nem azért van az ember, mert bennük van a legszorosabb lyuk, ha ez lenne a lényeg, akkor a satuba raknád a farkadat.
Amúgy meg ha elszoksz attól, hogy magadnak vered meg fleshlightot használsz, akkor jobban fogod érezni a puncit. Egyébként meg az is rengeteget számít, hogy milyen szögben teszed be, próbáld megtalálni azt a behatolási szöget, aminél a legjobban érzitek egymást.
Minden esetben kevésbé szoros a vagina, mint, amikor kézzel vered. Ez normál méretű pénisznel is igaz. A legintenzívebb emiatt a kéz, majd a száj, fenék és vagina általában.
A nők hüvelye intimtorna segítségével szűkíthető. Egy normál méretű pénisznek is sokszor tág. Szóval nem tudom mennyire tud neked ez segíteni, de ha a barátnőd szeretné, akkor megtanulhatja. Ez mindkét félnek nagyobb élvezetet adhat így.
Nekem irdatlan szűk volt :O Azóta nem vettem rá magam, hogy ilyesmit vegyek.
Hiába nyomtam tele síkosítóval, úgy szorította, mintha harapófogóban lennék
5: már nincs meg, sokáig őrizgettem aztán kidobtam, teljes csalódás volt.
Nem emlékszem a típusára. Közepesen drága volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!