Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A dominák többsége vékony nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dominák többsége vékony nők vagy vannak azért teltebb dominák is? Suboknál mi az arány?

Figyelt kérdés
Tapasztalataitok alapján?

2022. febr. 28. 15:39
A kérdező szavazást indított:
Domina vagyok és vékony
Domina vagyok és átlagos
Domina vagyok és telt
Domina vagyok és erősen telt
Sub lány vagyok és vékony
Sub lány és átlagos
Sub lány és telt
Sub lány és erősen telt
8 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Van minden alkatú domina és sub is.

Én domináns férfi vagyok mielőtt írnátok. Ismerek több dominát és subot is, vékonyakat, telteket, eléggé végleteket is.

2022. febr. 28. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekem jelenleg bármilyen külsejű domina megtenné kb. Sose találtam még :D

Sub F

2022. febr. 28. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos én igazán szép, ékony-sportos domina hajlamú csajt nem láttam még.. csak kövéret, narancsbőröset, átlagosat.
2022. febr. 28. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
A kedvenc dominám sportos-csini, pedig már 50+. A volt tesitanárnőm. Jelenleg is aktívan teniszezik, a pálcát is jól meg tudja lendíteni.
2022. febr. 28. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Remek Nő lehet a dominád! Én is egy sportos, fitt nőt tudok leginkább hiteles dominának tekinteni. Sajnos az ilyen - még ha van is - ritka mint a fehér holló.
2022. márc. 1. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:

#5: Ritka szerencse! A fizetősökkel ellentétben legalább rendesen megpálcáz, nem kímél. Semmi egyebet nem csinál, csak lekötöz és ver, de azt viszont profin, kitartóan és alaposan.

Aki még ugyanezt megtette, Mistress Mariann. Jó erős csontú, stramm csaj volt, sajnos már nem szolgáltat. Az ő gyógykezelése után is pár napig szenvedtem.

2022. márc. 1. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#6 Az is szerencséd, hogy felismerted a dominát a tesi tanárnőben!

Nekem anno egy tesitanárnőm volt, akiben talán létezett ilyen hajlam. Állandóan össze mérette a lányok és a fiúk erejét.. pl. kötélhúzásban.

Ő maga pedig egy jó kis sportos, izmoska nő volt.

2022. márc. 1. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, de a legtöbb fittneszes/testépítő csaj inkább szub.. 🤷🏻‍♂️
2022. márc. 1. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
#7: nem nagyon kellett fölfedezni, jó párszor kellett odatartanom a fenekemet, vagy hasalni a fekvenyomó padra letolt gatyával a Tanárnőnek, ha nem vittem tesicuccot. Elviselhetőbb volt, mint az igazolatlan óra miatti otthoni lelki fröccs. A szerencse inkább a későbbi találkozásban van. Most teljesen meztelenre vetkőztet, sokkal erősebben és tovább ver, mint régen. Mindent megbeszéltünk előtte, épp nincs vér, de fájdalmas hurkák igen. Már nem probléma, nem vagyok a tanítványa!
2022. márc. 1. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szuper nő lehet! 💪🏻😍
2022. márc. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!