Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dominák többsége vékony nők vagy vannak azért teltebb dominák is? Suboknál mi az arány?
Van minden alkatú domina és sub is.
Én domináns férfi vagyok mielőtt írnátok. Ismerek több dominát és subot is, vékonyakat, telteket, eléggé végleteket is.
Nekem jelenleg bármilyen külsejű domina megtenné kb. Sose találtam még :D
Sub F
#5: Ritka szerencse! A fizetősökkel ellentétben legalább rendesen megpálcáz, nem kímél. Semmi egyebet nem csinál, csak lekötöz és ver, de azt viszont profin, kitartóan és alaposan.
Aki még ugyanezt megtette, Mistress Mariann. Jó erős csontú, stramm csaj volt, sajnos már nem szolgáltat. Az ő gyógykezelése után is pár napig szenvedtem.
#6 Az is szerencséd, hogy felismerted a dominát a tesi tanárnőben!
Nekem anno egy tesitanárnőm volt, akiben talán létezett ilyen hajlam. Állandóan össze mérette a lányok és a fiúk erejét.. pl. kötélhúzásban.
Ő maga pedig egy jó kis sportos, izmoska nő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!