Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony fiúk miért nem tetszenek a csajok többségének?
Én vékony vagyok, de attól még bírom a terhelést. És a szexet is, akár 0,5-1 órán keresztül úgy hogy csak én mozgok.
Múltkor volt egy lány, szerintem vékonyan is tetszettem neki, de ahogy többen elkezdünk a vízben "vízilabdázni" és látta rajtam hogy kb 2 óra után sem döglöttem ki úgy még jobban megtetszettem.
Vékonyakkal az a baj, hogy ránézésre nem vonzó, vagy az hogy szerinte nem bírja a fizikai megterhelést, szexet?
Azt mondod bírod a szexet 0,5-1 órán át - tehát szoktad csinálni, akkor mi a kérdésed?
Ja, hogy nem szoktad csinálni... hát bro' a nők szimpátiája nem az alapján indul be, hogy tudsz-e reszelni x órán át, vagy y cm-s a broki. Stílus, kisugárzás, személyiség, viselkedés - ahhoz meg nem muszklik kellenek.
A tinilányoknak bejön a vékony testalkat ha az arc is szép hozzá.
A tudatalattijuk viszont az alfát keresi az erősebbet.
Egyébként a vékony testalkat szívósabb tovább bírja a sportot mozgást míg egy suj felesleggel rendelkezőnek már a cipő felhuzás is megterhelő tud lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!