Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony fiúk miért nem tetszene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony fiúk miért nem tetszenek a csajok többségének?

Figyelt kérdés

Én vékony vagyok, de attól még bírom a terhelést. És a szexet is, akár 0,5-1 órán keresztül úgy hogy csak én mozgok.

Múltkor volt egy lány, szerintem vékonyan is tetszettem neki, de ahogy többen elkezdünk a vízben "vízilabdázni" és látta rajtam hogy kb 2 óra után sem döglöttem ki úgy még jobban megtetszettem.

Vékonyakkal az a baj, hogy ránézésre nem vonzó, vagy az hogy szerinte nem bírja a fizikai megterhelést, szexet?

2021. ápr. 4. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem az állóképesség, hanem az esztétika miatt.
2021. ápr. 4. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Ránézésre nem vonzó, és ott van az a tudat alatt az az ösztönös dolog, hogy nem elég erős ahhoz, hogy megvédje a nőt.
2021. ápr. 4. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Azért mert számomra nem vonzó a vékony testalkat egy pasinál. Ettől függetlenül elhiszem hogy ugyanúgy erős lehet, bírja a fizikai megterhelést, de nekem nem lesz vonzó.
2021. ápr. 4. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén, ha látsz egy kövér nőt, az fog zavarni hogy kövér vagy az hogy nem bírja a félmaratont? Na ugye.
2021. ápr. 4. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod bírod a szexet 0,5-1 órán át - tehát szoktad csinálni, akkor mi a kérdésed?

Ja, hogy nem szoktad csinálni... hát bro' a nők szimpátiája nem az alapján indul be, hogy tudsz-e reszelni x órán át, vagy y cm-s a broki. Stílus, kisugárzás, személyiség, viselkedés - ahhoz meg nem muszklik kellenek.

2021. ápr. 4. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem csak a vékonyak tetszenek, és ismerek más lányokat is, akiknek hasonló az ízlésük. Szerintem simán csak csúnya vagy és/vagy rossz a személyiséged.
2021. ápr. 4. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert ízlések és pofonok. Egy erősebb alkatú férfi jobban tetszik, nem tudok magam mellé vékonyat elképzelni. Függetlenül a fizikai terhelhetőségtől, én ezt így nem kötöm össze. De van, akinek kifejezetten a vékony alkat tetszik. Férfiként feltételezem neked sem teljesen mindegy az alak egy nő esetében.
2021. ápr. 4. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint pl nem is akarnám, hogy valaki egy órán keresztül csak.. na mindegy.😂
2021. ápr. 4. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:

A tinilányoknak bejön a vékony testalkat ha az arc is szép hozzá.

A tudatalattijuk viszont az alfát keresi az erősebbet.

Egyébként a vékony testalkat szívósabb tovább bírja a sportot mozgást míg egy suj felesleggel rendelkezőnek már a cipő felhuzás is megterhelő tud lenni.

2021. ápr. 4. 15:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!