Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem beesett arcú, de iszonyúan sovány fiú mennyire
jön be nektek?
Figyelt kérdés
176 centi vagyok, 56 kiló. Egy ideje többet eszek, kb 4 kilót szedtem fel 1 hónap alatt. Tudom, nem sok, de ez van. A lakásban edzek, fogok menni edzőterembe is majd. 24 éves vagyok, szeretnék már végre elkezdeni randizni. Vannak matchjeim, már szeretnék találkozni is valakivel, de nem nagyon merek. Képeken nem tűnök soványnak, csak élőben. A farkam elég masszív, az ad egy kis önbizalmat, de egy találkozón nyilván nem a farkamat fogom pörgetni. Szerintetek kezdjek el randizgatni, vagy várjak még?
Nő létemre vagyok 175 centi és 65 kiló... Lehet rádferne egy kivizsgálás, személyi edző, diéta egy hozzá értő személytől.
2022. febr. 27. 22:53
2/16 anonim válasza:
Nem jön be. Anorexia
2022. febr. 27. 22:56
3/16 anonim válasza:
176 cm és 64kg vagyok crohn betegség miatt, ez is baromi kevés, anoriexiásnak nézek ki. Nekem lehet azért ennyire durva a kinézetem, mert betegség miatt van, de tényleg szarul festek. Viszont az ismerkedésnél nem okozott gondot, a barátnőmnek az ilyen vékony srácok jönnek be.
2022. febr. 27. 23:22
4/16 A kérdező kommentje:
ma 22:56
Nem tudod te mit jelent az az anorexia. Tudom, divatos ilyen szavakkal dobálózni, hogy anorexia meg depresszió, amíg az ember meg nem tapasztalja.
Cseszettül eltorzult jellemről adtál tanubizonyságot a megjegyzéseddel és ezt te is tudod. Mindenesetre ment a leszavazás és kár a gőzért, minden kommentedre fog menni leszav. És kívánom neked, hogy ez a sok megkeseredettség tovább rontsa az amúgy is elcseszett, biztosan csóri, anyagi gondokkal küzdő prolis életedet.
2022. febr. 27. 23:33
5/16 A kérdező kommentje:
ma 23:22
Állj le a gyógyszerekkel és készíts fermentált ételeket. Sok, alig hőkezelt hús fogyasztása helyre fog hozni. Sok marhamájat fogyassz, megpróbálkozhatsz vele nyersen is, ha nem undorodsz.
2022. febr. 27. 23:35
6/16 A kérdező kommentje:
ma 22:53
Fogyatékos-e vagy? Elolvastad egyáltalán a kifejtést, vagy csak a vastaggal szedett kérdést. Fogadni mernék rá, hogy nem sikerült.
2022. febr. 27. 23:36
7/16 anonim válasza:
Akkor ilyen kerek arcod van?
Nekem bejön, az egyik barátom is ilyen volt, 186/65. Szóval szerintem edzhetsz is közben és ismerkedhetsz is. A kinézet egy dolog, igaz azt látja először az ember, ott a személyiség is.
Volt/van crohn beteg ismerősöm, egyiken se látszik, az egyiket műtétkor aszem 40 cm vágtak ki a beléből, utána természetgyógyászhoz járt, rendbe jött és bármit ehet és mentőápoló lett. A másik sajna nem dolgozhat, a betegsége miatt.
2022. febr. 28. 00:01
8/16 anonim válasza:
Nagyon sovány lehetsz. Én nőként 170 centihez 52 kilóval már rosszul érzem magam, a szegycsontom, a bordáim látszanak. Viszont ettől még tetszettek/tetszenek mindenféle srácok, most éppen egy sovány (ő is 175 körüli magas, de szerintem 62-3 kiló azért van). Összességében tetszik valaki, kell az a bizonyos kisugárzás, kémia is hozzá.
2022. febr. 28. 00:12
9/16 anonim válasza:
Neked amúgy mirefel van ekkora arcod? Mi ez a stílus, amivel itt oktatsz? Normális válaszokat is nagyképűen hárítasz, amikor 24 évesen egy randira nem mersz elmenni, de a billentyűzet mögül nagy a szád. Bunkó egy stílusod van, szerintem várj még azzal a randival, amíg nem lesz benned ennyi ellenértés a világgal szemben.
2022. febr. 28. 00:14
10/16 anonim válasza:
Húúúú cimbora tényleg elég ropi lehetsz... viszont ha van esély randira akkor miért ne mennél el??? Azzal is tapasztalatot szerzel a nőkkel való kommunikációban. Ne árulj zsákbamacskát, legyen tudtában a randipartnered az "adottságaiddal" (NEM a farokméreteddel, ha azt közlöd akkor ugrott a randi). Ha ennek ellenére is találkozni akar akkor tudja mire számíthat nem csapod be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!