Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szerezzem meg a pasit,a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg a pasit,akit iszonyúan kívánok? Neki is bejövök,de fél,hogy szerelmes lenném belé.

Figyelt kérdés
4éve ismertük meg egymást,bevallom akkor többet gondoltam bele,akár kapcsolat is,de ő nem akart,ezért elengedtem a dolgot. Egy éve flörtölünk,célozgat,de mindig lemondta a talikat. Azt hittem bennem van a hiba vagy nem tetszek neki,de aztmondta nagyon is akar,de fél hogy többet akarnék! Mondtam neko,hogy már nem,csak laza kapcsolatosdit,mert amit nem kap meg az ember,azért rajong. Lehet utánna nem is tetszene,de jelen pillanatban megőrülök tőle és szexelni akarok vele! Mondtam is neki,hogy többet nem akarok,azt mondta így benne van. De mi van ha visszahőköl megint? Hogy szerezzem meg? 25/L 30/F

2021. febr. 3. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Menj oda hozzá, és mondd, hogy szerelmes vagy belé!
2021. febr. 3. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Menj oda hozzá, és mondd, hogy "én vagyok az apád"!
2021. febr. 3. 17:11
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
",de fél,hogy szerelmes lenném belé." Ez mit jelet?
2021. febr. 3. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Menj le még jobban kutyába! Látom, az úgyis olyan jól megy neked, aztán ha eleget pitiztél neki, lehet, bevarja neked.
2021. febr. 3. 18:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Dugni kell, vagy kapcsolatra?
2021. febr. 3. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik a pasik már csak ilyenek. Ha ki merjük mutatni, hogy akarjuk őket, szexre, már megijednek, hogy mást is akarunk. Nem tudom miért olyan hihetetlen számukra, hogy egy nő is akarhat csak szexet.
2021. febr. 3. 19:49
 7/11 A kérdező kommentje:

3: lennék* (félreírtam)

5: csak szexre

6: ígyvan,tényleg olyan mintha megijedne

2021. febr. 3. 21:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő hogy félhet, hogy szerelmes lennél belé? Nem értem.
2021. febr. 3. 21:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Magyarul gondolom nem akarja,hogy többet érezzek iránta/többet gondoljak a dologba,mint ami
2021. febr. 3. 21:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#8 Hidd el, van ilyen. Nálunk is csak szexről volt szó, és mert mertem nem gátlásos lenni, mertem szabadon kimondani amit gondolok, érzek, akarok, teljesen megrémült, és meg volt róla győződve, hogy én szexen felül is oda vagyok érte, többet akarok, és lényegében fejvesztve menekült.
2021. febr. 3. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!