Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyúan vágyom már a szexre 28 éves szűzként, hogy lehetne megoldani ha nincs jó testem?
Hogy milyen a tested, milyen az a "pocsék" azt fotó nélkül nem tudhatjuk! De szerintem biztosan lenne olyan nő/lány akinek tetszenél, ha csak a külalakodat nézzük! De szerintem a gondolkozásoddal van a gond! Azon kellene gyökeresen változtatnod, és lehet, hogy utána már nem is kellene feltétlenül "kigyúrni" magad! Bár ártani biztosan nem ártana!
Szóval agyilag, gondolatilag tedd rendbe magad először! Ehhez is kérhetsz segítséget nem csak a gyúráshoz!
Sok sikert, hajrá!
Hiába pontozzátok le az #1-est, #6-ost sajna nekik van igazuk. Nem izmok kellenek a csajozáshoz, hanem kisugárzás, stílus, kommunikáció, udvarlás. Lehetsz hatalmas izmokkal is balf.sz meg átlag testtel is csajozógép. Picsogással, önsajnáltatással viszont egyik sem leszel.
Amúgy ha ennyire izmok után epekedsz, miért nem sportolsz? Még egészséges is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!