Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves vagyok 17 éves a barátnőm egy hónap múlva 18, miért ítél el minket mindenki?
Mert ez aztán nem komolytalan, hogy unalmadban egy 18 évest kefélsz...
Te se fogsz magadnak normális kapcsolatot találni, az is biztos
Jó tudni, hogy itt a GYK-n mindig ekkora korkülönbségek vannak egyes emberek között a szex terén...
Csak az a durva, hogy a valóságban nagyon nem ez megy... Vagy csak én gondolom így? 🤔
Mégis csak egy "szexkapcsolatra" futja a te részedről. Ez a te szegénységi bizonyítványod. Aki normális, érett férfi az egy olyan kapcsolatot kezdeményez, ahol kölcsönösek az érzelmek és a megbecsülés, a szex pedig csak másodlagos, de szerintem nem csak én gondolom ezt így...
10 év korkülönbség nem sok, és a lány is felnőtt nő, hivatalosan is az lesz nemsokára úgyhogy senkinek semmi köze hozzá.
Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, aztán ha hibázik majd tanul belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!