Furcsának tart mindenki.28 éves vagyok, nincs egy barátom, haverom se. Mit tegyek?
Ebből nem igazán derül ki, hogy hogyan öltözködsz pl. Ez is lehet egy ok amiért megnéznek? Külsőd sem igazán tárul fel. Lehetnek előítéletek erre vonatkozólag mások szempontjából?
Légy nyitott.Merd felvállani véleményed. Ne azzal törődj folyton, hogy ki mit gondol rólad. Merj kezdeményezni, és ne vonj le előre következtetéseket. Szeresd magadat is.
:)
Öltözködésem: devergo cipő, gas nadrág, retro pulóver-póló-kabát, abból is a konzervatívabb fajták. Sokan öltöznek így, teljesen átlagos szerintem. Hajam rövid, nem kopasz, nem hosszú, testalkatom sportos, izmos. Homlokomon van egy 2 centis heg, de csak közelről látszik.
Igazad lehet, mindig próbálok túlságosan belesimulni a környezetbe, hátha akkor elfogadnak. A saját véleményem általában markáns, szélsőséges, ezért is próbálok inkább a többséggel egyetérteni mindig. Elsőre mindenki valami mást gondol rólam, aztán mondják, hogy nem is gondolták volna, hogy ilyen rendes, segítőkész vagyok. Nem tudom mi lehet a baj velem ......
Abból amit írsz, az jön le, hogy az emberek valamiért "elítélnek" téged, vagy egyből megbélyegeznek, de hogy ez miért van.... Szerinted mi az magadon esetleg magadban, ami miatt TE furán néznél másra, ill. nem közelednél hozzá?
Ne próbálj megfelelni másoknak. Azzal csak egy álarcot akasztasz magadra, és nem csak másokat, de saját magadat is becsapod, mert később annál nehezebb "levetkőzni".
Ha úgy becsülöd meg szívedből, hogy nemjátszod meg magad, és magadat adod minden körülmények közt, akkor nem benned van a hiba. Kár ezen filózni. Hanem a többiekben, akik nem fogadnak el olyannak amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!