Normálisan bánok az emberekkel cserébe engem bántanak? Miért rosszindulatú mindenki?
Hát mindenhol van valaki, aki "rossz városba született". Én is így éreztem, de végülis nem bántam meg hogy itt vagyok. El se tudom mondani, menyire örülök, hogy nem olyan helyen élek, ahol már rég ezek közé az emberek közé tartoznék, mert elfog tőlük a hányinger. Megtalálod majd a sajt kis baráti körödet, csak keresni kell. Nekem is mindig ez volt a célom. Amikor kicsi voltam, csak két barátom volt, de nem hiányoztak a többiek. Örökké csak piszkáltak, én már akkor se vágytam oda. És soha nem tudtam volna bántani sem őket, szóval különösebben nem érdekeltek. Aztán később találkoztam még olyan emberekkel, akik jobban megértenek. Egy darabig voltak nyolcan is, akkor jó volt minden :) Mostanában már csak egy valaki van, akivel úgy tényleg, igazán megértjük egymást, még csak nem is a környezetemben, hanem az ország másik végén, és neten/telefonon tartjuk a kapcsolatot, nekem még is jó így, és nem aggódok rajta, hogy mit szólnak a többiek. Egy ideig azon voltam kiakadva, hogy tipikus olyan vagyok, mint a legtöbb film főszereplője, aki azon szerencsétlenkedik, hogy barátokat szerezzen, közben mindenki utálja, mert nem a legújabb zenéket hallgatja, vagy nem néz ki úgy, mint a többiek, stb... Aztán úgy elfogadtam, hogy valakinek ilyennek is kell lenni. És azt is felfedeztem, hogy más vagyok, mint ők, ami külön jó. Nem is vágyok már vissza oda, ahol még közéjük akartam tartozni...
NA, szóval :D Ezt most csak azért írtam le, egyrészt, hogy lásd, hogy nem te vagy így az egyetlen, másrészt meg, mert az ilyen emberek általában sokkal "értékesebbek", mint a többiek. Lehet nehezebb találni valakit, aki megért, de ha találsz, akkor sokkal jobban megért, mint másokat a "barátaik". Nekik csak azért kellenek barátok, hogy legyen kinek sajnáltatni magukat :))
De ahányan itt válaszolnak neked, annyi féleképpen lehetséges ez, annyian vannak hasonló helyzetben! :) Ismerkedj velük. Vagy, menj el valahova... Most nem tudom, mi érdekel téged, de pl. koncertekre, ilyesmi. Hasonló valakivel az érdeklődésetek, akkor már könnyebben összebarátkoztok, mert valószínűleg van bennetek hasonlóság, ami azt jelenti, hogy lehet hogy ő is így gondolkozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!