Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan haverkodjak az emberekkel?

Hogyan haverkodjak az emberekkel?

Figyelt kérdés
Középsuliba járok, és nem igazán tudom, hogyan haverkodjak össze az emberekkel.
2012. szept. 20. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Az előbb pont egy ilyesmire válaszoltam, olvasd el azt is. Nekd pont, mivel középiskola, hát részben ilyen radíros trükkök, meg az is jó, ha tartasz a táskádban egy - egy füzettel, vagy tollal, bármivel többet, és ha valakinek hiánya van, rögtön fel tudod ajánlani. "van egy fölösleges kockás füzetem, ha erre van szükséged!" Vehetsz szuper füzeteket, olyat is ami nem neked való, pl. ha fiú vagy, akkor rózsaszín alapn fehér cica, és kedveskedhetsz vele a lányok közül valakinek. Odamész: "nézd már mit vett nekem a keresztanyám! Hát lánynak néz engem, vagy minek? Neked adom, biztos nincs nyelvtanfüzeted!" A jeleneteket gyakorolhatod otthon, ha egyedül vagy, gyekorold, hogy hallod a saját hangodat, esetleg tükör előtt is... Ha nem megy, akkor olvass fel, vagy szavalj valamit, csak hogy a hang ne legyen szokatlan számodra.
2012. szept. 20. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2012. szept. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!